Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zostawil z dzieckiem w swieta na lodzie

Polecane posty

Gość gość

Z dnia na dzien. Wczoraj przyszedl po raz kolejny pijany. Mial mi pomoc w zakupach, sprzataniu, w opiece nad dzieckiem. Wszystko musialam dzwigac sama. Zakupy, wozek dziecko i tak kilka kursow. Ochrzanilam go, bo to kolejny raz jak mnie zawiodl. Dzis rano napisal ze nie wraca do domu i ze mam.pisac o alimenty. Mam w kieszeni 400zl gdyz umowilismy sie ze poki maluch nie pojdzie do zlobka ja nie bede pracowac. I teraz musze wrocic do mamy z podkulonym ogonem na 34m :( w tamtym mieszkaniu nie ma nawet cieplej wody i centarlnego ogrzewania. Nie ma nawet lazienki. Mam dosc tego wszystkiego. Mam ochote sie upic ale wiem ze niemoge, to i tak nic nie da. W same swieta zrobil mi takie swinstwo. Moglismy przeciez rozstac sie jak ludzie...

Gość gość
Mogliście ale widocznie jest niedojrzałym facetem,nic nie zrobisz trzeba żyć dalej

Gość gość
po co wy sobie robicie te dzieci? Wózek, zakupy, wszystko sama musisz zrobić w domu i przy dziecku i na dodatek jesteś przez to dziecko bezrobotna i bezdomna. Teraz będziesz szukała kogoś kto cię przygarnie. Sama się wpakowałaś w takie życie. Współczuję

Gość gość
A ty co taka zdziwiona? Większość źle wychowanych facetów na hasło święta woli się zawinąć bo cały ten rozgardiasz ich przeraża. Od dziecka nauczeni że matka, babka zajmowały się świętami a ich się przeganiało z domu żeby nie plątali się pod nogami i nie przeszkadzali. Nie nauczony że święta są wspólne, że praca jest wspólna, że każdy ma jakieś obowiązki, takiemu pozwoliłaś dzieciaka zrobić i do kogo teraz pretensje? Prawdopodobnie po świętach wróci i znów będzie obiecywał coś czego nie dotrzyma, ale z góry ci mówię przekonstruuj swoje życie bo zanim ten facet dojrzeje, to się zestarzejesz.

Gość gość
Oj to czarno to widzę. To, że na święta zostawił to szczegół, ważne, że chla. Dla pijącego nie ma czasu nieodpowiedniego na picie. Miałam podobnie i niepotrzebnie straciłam wiele lat , Ty autorko staniesz na nogi jak tylko będziesz wolna, zobaczysz. Nie holuj za sobą pijaka, bo zniszczysz życie . Gościa odstaw, postaw na siebie, a z czasem , jak będziesz chciała mieć kogoś, to z pozycji pewnej siebie, samodzielnej kobiety znajdziesz kogoś naprawdę wartościowego.

Gość gość
Tacy są po co się z nimi zadawać oni nie powinni mieć żon ani dziewczyn bo wszystko zniszczą to kochać nie potrafi nie ma uczuć ani serca

Gość gość
A co to znaczy nie podawać o alimenty?Co za bezczelny typ. Już we wtorek poszlabym do sądu założyć sprawe o alimenty.

Gość gość
Juz go spakowalam w wielki worek na smieci:) nie chodzi w tym wszystkim o mnie ale o naszego.synka Jak.mozna zostawic wlasne dziecko? Porzucic i miec gdzies czy mam dla niego na.chleb. Owszem poradze sobie ale na poczatku bedzie cholernie ciezko:(