Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile piec schab? Błagam pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Po raz pierwszy piękne schab, dziś wieczorem muszę go zawieźć. Po pierwsze wkopałem sprawę, bo go wczoraj nie zamarynowalem, dopiero dziś to wyczytałem i zrobiłem to rano. Chce by nie był suchy, wiec obsmażyłem na gorącym tłuszczu. To nie są duże kawałki, takie ze 12 na 8 na 6 lub 7 cm. W środku włożyłem trochę pieczarki i papryki. I teraz na jaka temperaturę mam i na ile wsadzić go do piekarnika?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak długo obsmażałeś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Hallo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pare minut, aż mięso zbierało może z 5? Najpierw rozgrzałam oliwę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
* zbielalo * rozgrzałem Przepraszam za błędy. Pisze z tabletu i nie skontrolowalem, ze zmienił mi treść

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość piwosz    93
Jak każde mięso, 1 kg = 1h.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość piwosz    93
A nie, czekaj... jeśli masz to w plastrach to 20 minut góra w rękawie. Sprawdzaj co 5 minut czy są miękkie :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie jak każde mięso jeśli to schab i nie ma być suchy to po pięciominutowym obsmażeniu dałbym na 20 minut w temp. 160*C powinno wystarczyć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×