Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamchamadosc

Mam go dość,ma 76 lat a myśli,że ciągle 20!

Polecane posty

Nie mam już siły, dłużej tego nie zniosę. Jest od poniedziałku w szpitalu i nadal mnie dręczy. Wszystko, co zrobię, jest źle: woda mineralna nie taka, kawa za mocna, nowe spodnie nie takie. Co prawda mam te swoje 63 lata, ale ciągle mężczyźni zwracają na mnie uwagę. Jestem szczupła zadbana, figury zazdroszczą mi duzo młodsze kobitki. nie jest moim mężem. W dodatku, po 8-mu miesiącach bycia razem okazało się, ze lubi grube. Po ch/uj ja się z nim męczę???

Gość gość
jestes gupia rzuc go i nie masz 63l

No i ,trzymając mnie za rękę,pokazuje mi te grube i mówi z zachwytem np. cos takiego:widziałas, jakie uda? Ale figura, ale faaajna!!!

Mam ku/rwa 63 lata! Przez 8 m-cy myslalam, że żartuje, jak mi te grube pokazywał, bo po chu?j mu szczupła, jak lubi inne? Jest tu jakiś facet, który mnie oświeci?

Gość gość
teraz to chyba same znudzone dzieciaki tu siedzą smutas.gif x przyszlas do dzieciakow po zlote rady czy masz ferie swiateczne od szkoly i mamusia nie chce twojej pomocy w przygotowaniach swiatecznych? :D

Człowieku, dzieciakom w ogóle takie problemy nie grożą. Wiem, trudno w to uwierzyć nawet mnie samej; jestem naiwna kretynką i nie wiem tak naprawde, czego tu szukam. Pocieszenia?

Gość gość
autorko piszesz prawde ?

Prawdę! I samą mnie to przeraża... Ja wiem, że po 60-ce tzw. "faceci" sa w mniejszości i woda sodowa uderza im do głowy, ale że spotkam jednego z nich? W zyciu bym nie pomyslała!

Idę teraz do szpitala, ale głównie dlatego, żeby obejrzeć film o 18.00, bo własnie zepsuł mi się telewizor a w szpitalu go obejrzę. Film oczywiście a nie telewizor.( Że też jeszcze zachowałam jakieś poczucie humoru.Sama się dziwię.) Wrócę po 19.00. Może przeczyta to jakiś psychiatra (bo psycholog to chyba za mało) i skomentuje, doradzi, opieprzy...

Gość gwoli wyjasnienia
Jesli faktycznie masz 63 lata to jestes juz na tyle dorosla, ze powinnas wiedziec, ze to tego faceta nalezy zapytac dlaczego, a nie nas. Jeszcze na to nie wpadlas?

Gość gość
Wydaje mi sie, ze ten Twoj staruszek chce zebys byla zazdrosna i miala kompleksy bo wtedy go nie zostawisz. Wielu mezczyznom "odbija" po 70-ce. Moj ojczym wmawial mamie, ze jest najlepszym kierowca i prowadzil samochod majac demencje i brak orientacji. Matka bala sie z nim jezdzic. Wiem, ze w tym wieku jest niewielu samotnych mezczyzn, ale wydaje mi sie ze tracisz czas na dziada.

Opowiem Wam teraz, jak wyglądała wizyta w szpitalu. Pierwsza awantura była o to, że odpowiadałam na zagadywanie drugiego pacjenta, który leży z nim na tej samej sali. Druga o to, że podczas badania ciśnienia odezwałam się do sanitariusza, że ma podwyższone przeze mnie. Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi-macie rację, Ja chyba wreszcie to zrozumiałam, ale muszę się wygadać. Jeśli ktoś mi jeszcze odpowie, to napiszę więcej...

Tak bym się chciała wygadac a nikt nie chce mnie słuchać. Telefony milczą, ludzie zajęci swoimi sprawami (nawet rodzina), a mnie chce się wyć z bezsilności.

Gość gość
Faceci tzw starej daty lubią pulchne kobitki. To taki stereotyl że jest za co złapać:-o Nie wytrzymałabym nerwowo z taki dziadem

Gość gość
Jak on taki stary to już nie może przebierać. Bierze co mu wpadnie. I musi być podstarzałym macho skoro bezpardonowo przy Tobie zachwyca się baleronami:-o Kopnij go w doope

Gość gość
Bo w wieku podeszłym chude są jak żywe trupy a grubsze wyglądają lepiej i dużo lepiej się je dotyka przede wszystkim…

Gość gość
Masz 63 lata i związałaś się z 76-cio latkiem? Naprawdę potrzebujesz faceta, że związałaś się z takim starym dziadkiem? Po co ci on,bo Ty na pewno mu się przydasz żeby się nim opiekować.Piszesz że jesteś szczupła, zadbana to dlaczego taka zdesperowana?W twoim wieku można jeszcze korzystać z życia ale nie z prawie 80-cio letnim staruszkiem.Nie rozumiem dlaczego z nim jesteś,dla pieniędzy?

Gość gość
O...oooo....

Gość gość
Kobieto! Obudz sie! To Ty powinnas miec ironiczny dystans do dziadka. W koncu to on lezy w szpitalu i jeszcze Ciebie krytykuje! Facet nad grobem i zachwyca sie otylymi paniami. Jezeli to nie jest prowo to zostaw dziada, ktory jest od Ciebie zalezny i zamiast zebrac o Twoja litosc to gra Ci swiadomie na nerwach. Powiedz mu PA PA i pozycz zeby znalazl gruba kobiete, ktora zechce sie opiekowac chorym i starym.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi, nawet te, w których mi się oberwało. Nie, nie potrzebuję faceta na siłę. Emeryturkę mam wystarczającą, ale naprawdę przez długi czas byłam w nim zakochana. Mam za sobą dwa nieudane małżeństwa ( z chamami) a on wkroczył w moje życie rok po ostatnim rozwodzie. Był czuły, troskliwy, pocieszał. Nikt wcześniej tak dobrze mnie nie traktował. Potem przestał udawać. Po prostu rozpuściły go te stare baby, które do dzisiaj za nim latają i wydzwaniają. Długo by pisać. Przeczytałam jeszcze raz od początku co napisaliście powyżej. Jeszcze jutro do niego pójdę, bo mi go żal tak, jak każdego, kto leży w szpitalu. We wtorek wychodzi. Czas odzyskać wolność!