Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Finlandia_w_Szklance zdemaskowana

Polecane posty

Gość gość

Finlandia_w_Szklance 2017.12.10 [20:17] Opowiem Wam moją historię, która zdarzyła się kilka dni temu. Pewnego dnia, gdy rodziców nie było w domu (wyjechali na weekend) zrobiłam sobie dzień lenistwa. Ubrałam trzy pampersy super seni trio, zagrzałam w mikrofalówce mleko i wlałam do ogromnej butelki. Wróciłam do łóżka i leżałam tak do 15:00. Trochę mi się przysnęło i obudziłam się z całą mokrą pieluchą. Chciało mi się kupkę, więc pomyślałam, że czemu by nie i wszystko poszło w pampersa. Trochę się poturlałam po łóżku i wstałam. Ściągnęłam dwa pampersy (został tylko ten mokry) i się ubrałam w luźne dresy i długą bluzę. Sprawdziłam na ile jeszcze wytrzyma mój pampers i nie wyglądał na bardzo zużytego. Ubrałam buty i wyszłam z domu. Po drodze do pobliskiego parku kupiłam sobie w sklepie litrową colę i spacerując po parku sobie ją popijałam. Jak tylko lekko zachciało mi się siusiu od razu lałam w pampersa. Po trzech godzinach spacerowania moja pielucha była już ciężka. Wracając do domu stałam długo na światłach. Zachciało mi się jeszcze kupę, więc zrobiłam w moją pełną pieluchę. Wróciłam do domu, rozebrałam się do samego pampersa i nalałam sobie wody do wanny. Na łóżku rozłożyłam sobie nowego pampersa, przygotowałem proszek na odparzenia i krem nawilżający. Nie ściągając pampersa weszłam do wanny i leżałam tam z 30 minut. Następnie ściągnęłam go i położyłam na podłodze. Umyłam się i naga poleciałam do pokoju. Położyłam się na łóżko i zaczęłam smarować się kremem nawilżającym. Potem posypałem się pudrem i założyłam nowego pampersa. Na to gumowe majteczki i body. Wszystko później posprzątałam i poszłam do salonu oglądać tak film. Dzięki za uwagę usmiech.gif Finlandia Finlandia_w_Szklance 2015.09.23 [15:08] co wam sie przytrafilo? ja do dzisiaj nie moge sie pozbierac po jednej.... wstydzilam sie isc do toalety przy facecie, wiec poszlam pod prysznic (byl osobno) zrobilam kupe do worka, potem przemycilam w reczniku ten worek i schowalam w plecaku.. nastepnego dnia smrod byl straszny, koles otworzyl moj plecak ja w panice sie na niego zucilam i powiedzialam ze to splesniale brzoskwinie... chyba nie uwierzyl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować