Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHCE WYGLĄDAĆ JAK ESMERALDA GODELWSKA !!

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mi sie podoba. Chodzi mi o twarz. To taka prawdziwa ,,sucz,,. Jak myślcie kwas hialuronowy w policzki i brodę moze wymodelowac tak twarz ?

Gość gość
Myślę, że w w Arabii Saudyjskiej by Ci wymodelowali, tam często kobiety przyjmują kwas na twarz. :-)

Gość gość
Ogólnie to planuje kwas w policzki oraz brode. Trochę boje sie efektu i bolu.

Gość gość
Któraś miała kwas ??

Gość gość
Ona wyglada jak brzydki facet

Gość gość
Jak facet to wyglada jej siostra.

Gość gość
Obie wyglądają sztucznie. Naprawdę taki efekt chcesz?

Gość gość
Nie obchodzi mnie zdanie facetow na ktorych ona by nawet nie spojrzala.

Gość gość
Nie wiem skad fala hejtu na nia

Gość gość
Ona jest piekna

Gość gość
Śliczna

Gość gość
Zdaje się że ona ma na imię Monika i na maxmodels jest sporo jej fotek sprzed zabiegów.

Gość gość
Wiem, że Monika ale ona woli imie Esmeralda i bardziej jej pasuje do wygladu. Ona była piękna już naturalnie ma piekny nos nie to co większość polek krzywy i garbaty

Gość gość
Pustak

Gość gość
Hmm.. no właśnie, była piękna. Już nie jest, ma sztuczną plastikową twarz, która ocieka silikonem, którą ciężko jej poruszać i jedynym miejscem gdzie mogłaby zrobić jeszcze karierę to amerykański Playboy (ale tam takich samych na pęczki) Oprócz wszystkich operacji nosi kilo tapety, żeby te interwencje dobrze ukryć, a jej twarz będzie coraz bardziej się zniekształcać, bo plastik trzeba uzupełniać, inaczej będzie miała na twarzy efekt piłki bez powietrza.. :/ Widać też jej bardzo mały biust: https://naforum.zapodaj.net/c1ee505c6891.png.html

Gość gość
Akurat nosa ona nie robila zazdrosny pasztecie.

Gość gość
Myślę, że była ładniejsza. Nosa nie robiła.

Gość gość
gość dziś Naprawdę podoba ci się ona? I ten jej plastik też? Tzn. każda kobieta może wyglądać jak sobowtór Pameli.. wiesz o tym? Z tym, że w porównaniu do dzisiejszych pamel, oryginalna była jednak naturalna :D

Gość gość
gość dziś Na "pasztet" kobiety się nie gapią, a nie mam operacji :P

Gość gość
Bo cie nie stać xd

Gość gość
ale ona nosi pończochy

Gość gość
gość dziś Stać :)

Gość gość
gość dziś Ale nie potrzebuję tego. W żadnym znaczeniu.

Gość gość
Tak sobie wmawiaj ze stac xd

Gość gość
gość wczoraj Ten męski fenomen podziwu dla przeróbek jest niezrozumiały dla mnie (w tym miejscu podziwiam Włochów, dla nich przerabianie się tym bardziej z takim efektem nie jest urodą.. i mają rację) A dlaczego od razu stwierdzasz że jestem zazdrosna? Przecież mogę chyba zadecydować czy coś mi się podoba czy nie? To, że jej sztuczność podoba się tobie, nie znaczy że ma podobać się wszystkim wokół, dlaczego chcesz mi to narzucić? :D Nie podoba mi się taki efekt.. od góry do dołu, poza tym dzięki interwencjom uzyskuje się często karykaturalną sylwetkę, która traci na prawdziwym seksapilu, a zyskuje atrakcyjność pań z ulicy albo aktorek xxx z podrzędnie dorabianymi "atrybutami". Choć rozumiem jej kompleksy, była totalnie płaska więc kupiła sobie biust z silikonu i ok jej sprawa, ale.. to nie znaczy, że musi mi się to podobać :O Twarz ma wiecznie wywiniętą w "dzióbek" przecież to okropne..

Gość gość
gość 2018.03.31 No oczywiście, że kwas, botox i silikon może (może wszystko) przecież ona to zrobiła..;) poza tym teraz robią naprawdę wszystko wystarczy spojrzeć na kardaszankę i polską barbie..

Gość gość
Nie umiem tego pojąć dlaczego jak ktoś nie popiera operacji plastycznych to zaraz jest opinia, że go nie stać albo, że zazdrości. Autorki proponuję trochę kwasu wstrzyknąć sobie w mózg. Stać cię przecież :D a może te 2 szare komórki które masz zyskają trochę na objętości ;)

Gość gość
09:41 Nie chodzi o to. Jeśli ktoś musi coś zmienić to niech zmienia, nawet p. Godlewska. Natomiast nikt mi nie wmówi, że ona ma mi się podobać, bo jest piękna :) Ok, na pewno zaliczy się do kobiet atrakcyjnych, jednak jak dla mnie jest bardzo nieatrakcyjne to, że jej atrakcyjność specjalnie jest przerysowana.. -wręcz karykaturalna, aby podkreślić fakt, że jest piękną kobietą (?). Ergo p. Godlewska narzuca się ze swoją atrakcyjnością (tak jak wszystkie panie jej podobne) natomiast uważam, że te karykatury są czasem estetyczne, a czasem nie. Na szczęście p. Godlewska miała ładną twarz, to też teraz widać ślady tamtej urody, gorzej gdy brzydka zaczyna robić to co ona, wtedy efekt jest opłakany. P. Godlewska niby osiągnęła pewien poziom urody (wg niej doskonały) natomiast dla mnie jej biust wcale piękny nie jest, jej napompowane poliki też nie, itd. itp. natomiast wszystko składa się w jedną całkiem ładną sztuczną całość.

Gość gość
ona nosi pończochy jak prostytutka jakaś :o