Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczciwych i prawdziwie uczuciowych kobiet juz nie ma

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem, ale mam 20 kg nadwagi i żaden mnie nie chce

Gość gość
20 kg to jeszcze nie dramat, widuję 120 nadwagi z facetami, nie wszyscy lubią skórę i kości, chociaż 120 w nadmiarze to już lekka przesada, ale chodzi o to, że osobowość jest ważna, najważniejsza, ciepło wewnętrzne i uśmiech widać i na pulchnej twarzyczce :) Ale fakt, dla zdrowia i własnego samopoczucia lepiej spróbować zrzucić, a facet jak ma się trafić ten "twój" to trafi się z każdą wagą. Może i w parku jak będziesz maszerować przy odchudzaniu :)

Gość gość2327
Ja byłam uczviwa i uczuviowa w stosunku do byłego z dnia na dzień zostawił mnie mówiąc: Werka ale ja nie chce mieć jednej dziewczyny do końca życia

Gość gość
Owszem trudno, jesten na diecie od 12 r.ż., pracuję fizycznie od czterech lat, dużo chodzę i podnoszę. Mam problemy z tarczycą więc gdybym się nie pilowała, to pewnie ważyłabym te 120 w nadmiarze, a tak - udaje mi się utrzymywać wagę, czasem mi się zdarzy schudnąć 5 kg w lecie, to zimą wraca. Nie jem mięsa od 15 lat, nie pamiętam smaku ziemniaka czy chleba, czasem z rzadka zdarzy mi się jakiś makaron pełnoziarnisty albo brązowy ryż, ale to też kilka razy do roku. Owoców prawie nie jem, bo cukry. Tak naprawdę jadę praktycznie wyłącznie na sałatkach bez dodatków, galaretkach bezwęglowodanowych i kawie lub mlekiem.

Gość gość
Jest takich dużo ale im się już odechcialo związków tak jak mi : / siedzę w domu z depresją żre lody i rycze jak mały wlochaty bóbr

Gość gość
gość dziś No i właśnie- można mieć nadwagę zupełnie niezawinioną, ale są debile, którzy tylko się czepiać i oceniać potrafią, bo nie wiedzą, albo nie chcą wiedzieć, że można tyć od leków lub choroby, a jedząc jak myszka. Nie przejmuj się, jeśli ktoś Cię "nie chce" przez te 20kg to znaczy, że nie warto się nim przejmować. Trafi swój na swego, tylko nie zmieniaj się w środku, bo brzmisz jak fajna babka :) A co do ziemniaków- same w sobie nie tuczą, to mit, wręcz odchudzają i są zdrowe, poczytaj :) Można piec bez tłuszczu i wgl

Gość gość
hajime- dziękuję za podanie się jako przykład do powyższego postu :) Nie każda, ale pojmij, że nie każda otyła osoba jest temu winna

Gość gość
Przecież ten gość to zwykły troll bez kultury , taki typowy wiejski chamek który ma się za wyrocznie , jak zwykle pierniczy pseudo zlosliwe głupoty żeby uchodzić za inteligentnego i blyskotliwego a wychodzi jak zwykle na zwykłego buraka

Gość gość
kobiety w zyciu kieruja sie emocjami seksualnymi dlatego uczciwosc i uczcuiowosc nie zalezy od neij ale emoci

Gość gość
Hajime nie jest głupi ale czasem bardzo nietaktowny żeby nie powiedzieć, ze chamski. Czasem zgadzam sie z nim a czasem mam całkiem odmienne poglądy. To jest internet wiec każdy ma prawo wypowiadac sie i kreować sie na kogoś tam.

Gość gość
Uczciwość albo wypija sie z mlekiem matki albo nie a uczuciowość kształtują rodzice. Każdy człowiek bazuje na emocjach bo tak zostaliśmy stworzeni przez naturę.

Gość gość
gość dziś dobrze powiedziane :)

Gość gość
No też sądzę, że uczciwych kobiet zostało niewiele. Ostatnio nakryłem moją dziewczynę na zdradzie. Wróciłem wcześniej z pracy, bo chciałem z nią spędzić więcej czasu. Myślałem, że ją zaskoczę, a tu ona zaskoczyła mnie. Nakryłem ich w łóżku, ale podszedłem do sprawy na spokojnie, żeby później nie było problemów. A ona oczywiście stwierdziła ,że to wszytko moja wina. No trudno rozstaliśmy się, ale ona łatwo nie odpuściła i teraz będę miał pewnie wiele spraw sądowych bo stwierdziła, że kiedyś ją zgwałciłem. Tak się będzie mściła za to, że tamtego dnia wcześniej wróciłem.

@ gość dziś Proszę bardzo. Debil idiotce zawsze z chęcią usłuży, bo bardziej skrzywdzona przez los. :) Tak się sklada, że znam kobietę ztarczycą - szczupłą. Ale ta trzyma silny reżim żywieniowy i ćwiczy. Także teges... 00 Jeśli zaś jest widocznie gruba z powodu choroby i nie na tyle silna by się wziąć za siebie to elimnuje się z rynku związkowego tak jak każdy mężczyzna z widoczną chorobą jest wyeliminowany (Przyklad: atopowe zapalenie skóry jak u mojego znakomitego kolegi) 00 @ gość dziś Trzeba było cyknąć choć jedną fotkę i zgłosić typa na policję o naruszenie miru domowego. Byłby rekord, że to nie było żadne naruszenie tylko baba sobie gacha sprowadziła i byłbys kryty. A tak, cierp ciało skoroś chciało.

Gość gość
Hajime Sugoroku dziś Wróć się do przedszkola po kulturę i wiedzę... I zachowaj sobie swoje pokrzywdzone, idiotyczne określenia dla siebie. Skoro nie umiesz korzystać z internetu i poczytać to Ci ułatwię- choroby tarczycy są różne z różnymi skutkami ubocznymi. A co do wzięcia się za siebie i schudnięcia- z chorobowego przytycia nie tak łatwo schudnąć głąbie jeden bo już ręce opadają... Gooowno toto wie, ale wyzywać innych to pierwszy. Idź na spacer, bo zasmradzasz kafeterię. Nie będę już tracić czasu na wykładanie Ci podstawowej wiedzy ani czytać Twoich wypocin, bo są poniżej poziomu jakiegokolwiek. Bez odbioru.

Gość gość
gość dziś wspolczuje..

Gość gość
gość dziś kazdy z nas jest inny, jeden sie odchudza i chudnie., drugi stosuje diete i nic, choc zmiana diety powinna pomoc ja od 14r.z.choruje na tarczyce,obecnie jestem juz 15lat po operacji i wciaz przyjmuje hormony na niedoczynnosc pracuje fizycznie, wiec jestem caly czas w ruchu, jestem szczupla, a ostatnio nawet schudlam, od kilku miesiecy nie jadam normalnego pieczywa, za to duzo owocow i warzyw, mam stala wage juz ;) przynajmniej narazie ;-) mam znajomego ktory byl okropnie gruby, ale pod okiem pewnego lekarza udalo mu sie zgubic kilkadziesiat kilogramow, jednak trwalo to okolo dwa lata, wystarczy zmiana diety, a nie uzalanie sie nad soba ze jest sie grubym..

Gość gość
gość 22:13 Czytałaś dobrze post do którego się odnosisz?? Dziewczyna pisała, że je prawie tylko sałatki, a Ty jej piszesz o zmianie diety i to średnio miło, że ma się nie użalać? To co ma jeść???? rety... Udało Ci się mieć dobrą wagę przy tarczycy to się ciesz, ale to nie znaczy, że dla wszystkich jest to łatwe albo chociaż wykonalne. Kilogramy z choroby, a nie z obżarstwa naprawdę trudno zrzucić.

Gość gość
Te ostatnie watki sa w ogole nie na temat! :D :D

Gość Hajime Sugoroku
@ gość wczoraj Zesrał się tuman? Naucz się skąd pochodzą wyrazy, których używasz... Choćby w instytucji, ktorej odwiedzenie sugerujesz innym. @ gość dziś Na temat, na temat. Doskonale pokazują, czemu Ci uczuciowi są sami :P

Gość gość
4:28- się dyskusja rozwinęła w taką stronę, ale pośrednio na temat :) Wygląd niestety czasem warunkuje tzw powodzenie, na szczęście nie u wszystkich, bo niektórzy myślą jeszcze głową, a nie inną częścią ciała. Być za ładnym też przerąbane, bo królują dziwne stereotypy, że jak ładna to łatwa/ pusta i można przez to przyciągać dziwne typy itd... Ale fajna osobowość zawsze się obroni- z kim wolicie przebywać- z kimś niby pięknym, kto ma słabą osobowość i pogadać ciężko czy z kimś, kto na pierwszy rzut oka jest przeciętny/ średnio atrakcyjny itd, ale jest fajną osobą i na sam widok się buźka cieszy, bo się super rozmawia i super czuje z tym kimś? Najbardziej seksowną częścią ciała jest mózg. Ale trzeba go mieć, żeby to rozumieć.

Gość gość
12:10 No w sumie...

Gość gość
dokladnie :D ja pamietam ze zakochalam sie kiedys w niezbyt przystojnym facecie, ale dobrze sie ze soba czulismy i swietnie dogadywalismy, w ogole lgnelismy do siebie jak muchy do lepu ;)

Gość gość
Kobiety nie interesuja sie niezbyt ladnymi przestancie gadac bzdury

Gość gość
gość dziś fakt :D

Gość gość
moj byly byl wysoki i mial piekne oczy :)

Gość gośćesmeralda
Moim zdaniem po obu stronach ma byc uczciwość,poped seualny mozna opanowac,zdrada to nie jest sposób,chyba,ze jest sie zwierzęciem,a uczucia to nie tylko stojacy fiut