Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada z byłą dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Prawie od początku związku, który trwa pół roku chlopak zdradza swoją obecna dziewczynę z byłą partnerką. Nie był to jednorazowy skok w bok lecz regularne spotkania..Czy uważacie że facet który naprawdę kocha swoją dziewczynę potrafi ja zdradzić? Czy kochanka coś dla niego może znaczyć czy to tylko pewna odskocznia?

Gość gość
Odskocznią, kocha ciebie a jej nie kocha i nie szanuje tylko wykorzystuje, ty i twoja wagina go zaczarowalyscie, nie martw się już tak.

Gość gość
Wedlug mnie jeśli by mu naprawdę zależało na obecnej to by nawet nie spojrzał na żadną inną

Gość gość
Na żadnej mu nie zależy tylko na tyłku i głębokiej jamie ustnej.

Gość gość
Autorko, a po co pakować Ci się w taką relację skoro ma dziewczynę?

Gość gość
Poniewaz go kocham.. A on chyba nie potrafi wybrać żadnej z nas

Gość gość
18.08 jesteś doorna, jak można kochać takiego śmiecia? Jeżeli mężczyzna cie nie kocha nie będziesz z nim szczęśliwa, bo on szczęśliwy nie będzie. Szczęśliwą kobieta może być TYLKO z kochajacym ja mężczyzna, nigdy odwrotnie.

Gość gość
Właśnie problem w tym ze tak naprawdę nie wiem kim dla niego jestem czy cokolwiek do mnie czuję czy jestem dla niego tylko kochanka

Gość gość
18.14 to jesteś 2x doorna, że spotykasz się facetem i nie wiesz co on do ciebie czuje. Takie rzeczy wie się, czuje się podskórnie, że mężczyzna cie kocha, tylko jak na tym się kończy to takiego tez należy pogonić.

Gość gość
Ja to czuję że zależy mu w pewnym sensie na mnie lecz on wprost mi tego nigdy nie powiedział.. zawsze jak zaczynam temat to stwierdza ze nie wie.. I taka jest z nim rozmowa

Gość gość
To niech spada na drzewo i siedzi.na nim do końca świata i jeden dzień dłużej, dwa dni.

Gość gość
uważasz że mnie tylko wykorzystuje?

Gość gość
18.34 taaa tak mu zależy ze nadal jest ze swoja dziewczyna. Jesteś dla niego workiem na sperme, facet obraca 2 laski i dobrze się bawi. Ale Ty durna jesteś. Trzeba było pomyśleć zanim się w to wpakowalas!