Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za rządów PO i PSL rozkradziono 2340 mld złoty to jest przyczyna waszych zarobów

Polecane posty

Gość gość

Pamiętajcie o tym i głosujcie na PiS który wam je podwyższył i dał 500+

Gość gość
A ceny ten PIS to obniżył czy solidnie podwyższa???Ja jakoś nie widzę by mi ktoś znacząco podniósł zarobki. Widzę za to że niepracujące lenie mają się lepiej.

Gość gość
A za rządów PiS ukradziono dotąd 8892 mld złotych!!

Gość gość
Wiem,ale mam juz 60lat i ciągle slysze ze niema pieniedzy ,moj prezes tak mowi prezesi kolegow .Kurwa kiedy wkoncu bedom pieniadze jak 65latki pujdą do piachu?nieobchodzi mnie kto jest przy korycie za prace nalezy sie godna płaca a nie p*****ly taypu noema pieniedzy ja mam 1500 na reke a prezes ze 7tys albo lepiej za gadanie ze niema a to my robole robimy produkcje a przez to pieniądze,jak taki huj moze powiedziec ze niema pienoedzy k***a dla niego zastępcow i wszystkich biurowych pierdzistolkow to są.Huj z taką polską i tymi żydami zaklamanymi .

Gość gość
Zapomnij pisowski trollu. Prędzej mi ręka uschnie niż zagłosuje na Pis lub PO. Nie da się wiecznie wciskać obywatelom kitu, że wszystko to wina Tuska :D PiS mógł obniżyć vat, ale tego nie zrobił. Mógł też obniżyć inne podatki. To nie jest dobra zmiana!

Gość gość
To jest koryto +

Gość gość
Jeszcze się takinie urodził, co by wszystkim dogodził! Jeszcze jedna kadencja PO a nie mielibyśmy nawet skarpet! PiS NIE JEST Z MOJEJ BAJKI ALE TRZEBA IŚĆ NA KOMPROMIS,INNEJ OPCJI NIE MA,jak na razie!

Gość gość
Gdyby nie finanse w dobrej kondycji które zostały po PO to PiS z marszu nie mógłby rozdawać darmozjadom

Gość gość
PiS nie kradnie tylko uczciwie bierze co tylko się da a jak się nie da to prawo zmienia i już się da :classic_cool:

Gość gość
19.13 oplułem klawiaturę ! :D POoszuści zostawili kasę :D Radzę,zmień dilera! :D

Gość gość
:-P :-D

Gość gość
Zostały po PO ale w niemieckim banku:-D

Gość gość
19:15 zmien leki bo po tych idioto dostałeś ślinotoku

Gość gość
19.18.idioty to poszukaj na ślubnym obrazku lemingu! Nie warto kopać się z koniem! Do POmiotów żadne argumenty nie docierają !