Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro poznam rodziców mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Mam taki stres, że chyba dostanę sraczki. A to tylko dlatego, że jestem jego pierwszą dziewczyną a ma 29 lat. Ja 25. Będą jego rodzice, bracia z rodzinami, siostra, dziadkowie. No i ja w tym wszystkim. Jeden jego brat jest od niego młodszy o 2 lata i od 5 lat ma swoją rodzinę. Drugi brat 2 lata temu się ożenił. Siostra zaręczona. Tylko on całe życie sam a tu nagle wszystkim przedstawia mnie. Jak to przeżyć?

Gość gość
No jak jesteś jego pierwsza dziewczyną to przynajmniej nie będziesz z nikim porównywana, a to plus. Poza tym rodzinka chyba nie ma najlepszego mniemania o chłopaku skoro tyle lat i pierwsza dziewczyna, więc pewnie żadnych cudów się nie spodziewają, a to też plus. Bądź po prostu pogodna, uważnie słuchaj, czasem zabierz głos , jeśli nawiąże się jakaś dyskusja . Najlepiej jest zachować równowagę między milczącym gburem, a paplającą histeryczką.

Gość gość
Przecież Przemuś ma 30 czy nawet 31 lat

Gość gość
Przemus to fantastyczny facet tylko pogratulowac pani wyboru :)

Gość Twój Bartuś
Przemuś, jesteś ? ? Czy o gruby gadający czołg pisze co ze mną pisała

Gość gość
ubierz się bardzo konserwatywnie a nie jak jakaś kur/wa spod latarni, gadaj mało, bardziej słuchaj i obserwuj, i nie martw się co o tobie myślą tylko bądź sobą, dasz rade

Gość gość
ciekawe a te pazury i palce krótkie i łapy grubawe na czerwono czy na czarno pomaluje

Gość Pshemysław
Jechałem autem i opowiadałem tej drugiej czyli tej pierwszej A. 'ja wszystko w życiu późno robiłem'

Gość Przemoo
Wolę też być pasażerem w aucie i pić piwko niż być kierowcą

Gość gość
Wstałem rano wcześnie się spakowałem. Jak chcesz to moge po Ciebie przyjeżdżać

Gość gość
up

Gość Bartolomeo Romeo
a też mam przodka od strony ojca z Łodzi rodem. I babcia mówi że pewnie dziadem był jakimś ten przodek i do fabryki chodził. A już miałem nadzieje że pozostawił mi jakiś majątek.

Gość sąsiadka tego Barta
A ja dwa razy byłam jako osoba towarzysząca na weselu w Łodzi z Maciejem 190 cm wzrostu czarne kręcone oczy i czarne włósy. Kilka kilkanascie lat temu to było

Gość gość
łoo matko ! To znowu Wy :)

Gość ten Bart
A. ta pierwsza kochała mnie ponad 10 lat - 10 czy 16 i była zauroczona Przemkiem bo ponoć byli tzw. bliźniaczymi duszami. A kilku czy kilkunastu adoratoró o dobrym sercu odrzucałą, bo ich dwóch tak kochała, tzn. mnie i Przemka a dziś szkoda mi jej bo dziewczyna sie zawiodła zraziła i została sama a my polecieliśmy za łatwymi. Szkoda mi tej dziewczyny bo była nam wierna i tylko nam cały czas a ja nakręciłam namieszłem a ona tyle lat czekała na rozmowe z nami dwoma, aby wiedzieć, że zgoda i pokój ma sens i jeśli nie miłość, to choć przyjaźń zwycięży. Ona taka wyjątkowa do dziś o niej myślę, bo mej łątwej żony nigdy nie kochałem eh :/ Smutna historia

Gość gość
smutne to jak jakieś łatwe baby jako trzecie sie na chama wpiep.rzyły