Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaneta  z radomia

Nie mam kiedy pierdnąć. Dosłownie!

Polecane posty

Gość żaneta  z radomia

To jakaś masakra kŭrwa! Mieszkam z chłopakiem w kawalerce. Wstydzę się pierdzieć przy nim. W nocy nie śpię, żeby nie walnąć bąka, rano kichy bolą na maxa, do kibla tylko szczać. Do pracy jadę z nim autem, też nie mogę pierdzieć, bo wiem że już będzie śmierdziało na maxa. Wchodzę do pracy, a tu kible jeden na środku pomieszczenia biurowego, gdzie wszystko słychać jak ktoś sra czy szczy. Wracam znowu autem z chłopakiem. Jedyna szansa to gdy jedziemy po zakupy do supermarketu. Wtedy idę do kibla i srám. Ale nie zawsze się udaje, bo mam często okropne zatwardzenie. Odgłosów pierdów czy defekacji nie wstydze się w sklepie, bo to obcy ludzie i zdarza mi się pierdzieć pchając wózek z zaupami. Ostatnio nawet głośno. Ludzie rożnie reagują. Kiedyś nawet jedna kobieta mnie oplóła.

Gość gość
:D

Gość żaneta z radomia
szczanie to nie sranie nie wali tak strasznie po nozdrzach i nie zajmuje tyle czasu

Gość gość
biedna :(

Gość gość
ahhahahahaha umarlam ja tez tak mialam srednio po 2 latach zwiazku lamalam sie :) ile mozna udawac

Gość gość
gość dziś A wcześniej 2 lata trzymałaś i się męczyłaś? Dziwne :D Rozumiem pierwsze tygodnie, miesiąc, dwa się wstydzić... Ale 2 lata? :o I jak reagował partner na wieść o tym, że jego wybranka, która kiedyś była idealna po 2 latach zaczęła pierdzieć? :P

Gość gość
Żona pierdzi i mi to nie przeszkadza

Gość gość
We wszystko jestem w stanie uwierzyć, ale nie w to, że nie śpisz w nocy wgl, bo byś padła w końcu... ale fakt, problem znam z autopsji i też brzuch napieprzał, mam chyba zbyt kulturalne jelita, ale kurde przecież nie jest się 24h na dobę cały czas między ludźmi, poza tym można po cichu :D

Gość gość
Dawaj w nocy jak on śpi, bo wtedy nie słyszy ani nie czuje :D

Gość gość
masakra nigdy nigdy nie jestes sama pomijam jelita ja bym oszalała

Gość gość
niepuszczone bąki unoszą się do mózgu i tam rodzą posrane pomysły... chyba coś w tym jest, bo już Ci odwala :P

Gość gość
naucz się walić cichacze :P