Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyleczenie dziecka z homoseksualizmu

Polecane posty

Gość gość

Moja córka od dziecka interesuje się innymi dziewczynkami, obecnie ma 18 lat, nadal interesuja ją tylko dziewczyny. Gdy była mała to myslałam, ze jej to z wiekiem minie. Słyszałam, ze są w Polsce terapie leczenia homoseksualizmu. Moja córka także ma poczucie winy w związku z tym, ze nie może mieć chłopaka, bo pociagaja ją dziewczyny, ona chce się leczyć. Czy znacie kogoś, kto wyszedł z homoseksualizmu i juz do tego nie wrócił?

Gość gość
Przecież już od wielu lat wiadomo że to nie choroba. Tacy się rodzą niektórzy i nic na to nie poradzisz

Gość gość
Marne prowo.

nie da sie, musi siebie zaakceptowac. poza tym, zajezdza prowokacja, kazda matka prawie akceptuje wlasne dziecko. chyba, ze zyjemu gdzies na pograniczu z Bialorusia lub Ukraina.

Gość gość
musisz zaakceptować tego sie nie da wyleczyć, predzej mozna wyleczyć pedofilie...

Gość gość
Do pieca na cztery zdrowaśki.

Gość gość
Po prostu ją zapytaj czy dobrze się czuje w swojej skórze, może woli być facetem i w tym kierunku ją wspieraj. Natura się czasem myli i daje niewłaściwe opakowanie do osobowości. To nie jest żadna choroba. Lesbijki też dzielą się na dwie grupy, męskie i kobiece. Od tego zacznij żeby się dowiedzieć kim jest twoje dziecko.

Gość gość
0/10 za prowo a jeśli nie prowo to 0/10 za głupotę więc lepiej dla ciebie zeby to było prowo

Gość gość
No wie pani? To nie wina dziecka że nie lubi chłopców. Nie akceptuje pani córki? A kocha kogoś? Jeśli nie ma dziewczyny to jest szansa ze zmieni sie jak zakocha sie w chlopaku. Ale to nie choroba, nie jej wina ze nie lubi chłopców. Proszę nie zmieniać jej na sile, to jej życie niech pani nie zmienia córki z obawy co ludzie powiedzą. Nie powinna mieć wyrzuotow sumienia. Jeśli jesteście wierzące to wiedzcie ze Bóg kocha każdego z nas. I jeżeli corka kocha kobietę to taka została stworzona. Nie robcie nic na sile