Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bandziorek333

Poznam miła kobietę, próba nr 2 :)

Polecane posty

Gość Lustrzane odbicie Dody
Acha...no to dalej szukasz...bo juz myslalam ,ze sie poddales:P Bez kitu

Jak tam niedziela u Ciebie? Bo u mnie leniwa byla...haha Bez kitu

No i masz racje...milosc sama Cie odnajdzie:) Bez kitu Na sile ....nie da sie pokochac kogos na sile;-)

Nie chodzi o pokochanie kogoś na siłę:) chodzi o fakt - szukam miłości, itd. Nie szukam :) Temat przewodni :) Poznam miła kobietę :) poznałem :)

Oj chyba nie jestes w humorze...to moze sobie pojde?;-) Nie bede Cie zanudzac...o tym czy szukasz,czy tez nie... Poznales mila kobiete,ktora kogos ma...a ja poznalam milego faceta,ktorego uwazam za przyjaciela:) Bez kitu

Nie, nie odchodź :( przepraszam -zle mnie zrozumiałaś, wiem ze masz kogoś , ja doceniam to ze byłaś ze mną szczera. Bądźmy przyjaciółmi :) Dziękuję Ci za o ze jesteś, ze pomagasz mi , ze spędzasz ze mna czas i ze moge z Toba pisac, jestes najlepsza przyjaciółką :) dziękuje

Chyba nie masz dzisiaj nastroju na rozmowe?;-) Cos jakis milczacy jestes? Bez kitu A moze to ja za duzo gadam?;-)

Chyba ,ze jestes czyms innym zajety?...nawet nie odpowiedziales na moje pytanie...eh...:P Bez kitu

Moze faktycznie...to ja sie narzucam..z ta przyjaznia...tak sie zastanawiam...bo skoro szukasz kobiety swojego zycia...to ja znikne..nie bede Ci glowy zawracac:P Bez kitu

Ciężki dzień :( czasami się zastanawiam, mój cel w tym krótkim życiu jest taki: pomagaj wszystkim, bądź dobrym człowiekiem, szanuj ludzi. Tylko zawsze dostaje od życia kopa w tyłek, nie wiem o co chodzi :( ale już nie "zamulam".

A co sie stalo? Moze masz poprostu zly dzien...ojej...to przytulam Cie goraco:) Bez kitu

Mam dziś doła:( widzę rodziny, dzieci, szczęśliwych ludzi , znajomych, pary, ech, szkoda gadać, nie rozumie tylko tego, nie jestem złym człowiekiem, wiec dlaczego jest mi tak ciężko:(

Bandziorek....nie zalamuj sie..bedzie dobrze. Miales myslec pozytywnie...pomysl o swoim zyciu jak o blogoslawienstwie. To ,ze innym pomagasz i szanujesz drugiego czlowieka to dobrze...mozesz byc z siebie dumnym...byle tak dalej...a jesli ktos Cie nie docenia...to jego problem;-) Usmiechnij sie i glowa do gory...musisz nauczyc sie ,ze zycie to nieustanna walka...:) Bez kitu

Wiem jak to jest,kiedy masz dola ,a wkolo wszyscy happy...to okropne uczucie...tez nie raz dostrzegam to w moim zyciu...wierz mi...ale ide dalej..nie wolno sie poddawac:) Bez kitu

Dziękuję Ci ze jesteś:) ze mnie rozumiesz, dajesz mi siłę, nie pisze tego od tak, jesteś wspaniała osoba:)

Nie wiem jak mam Ci poprawic humor...;-) Bez kitu Moge polecic Ci fajny audiobook,do posluchania, jesli chcesz?;-)

Dziękuję ale audiobooki nie są dla mnie :)mam nadzieje ze wstanę rano z nowa siłą :) jutro będzie lepiej :)

Gość gość
Bandziorek całkiem profesjonalnie zarywa na oczko wodne :)

Na oczko wodne? :) o takim podrywie jeszcze nie słyszałem:) co do oczka, jak już skończę pochwale się moim dziełem:) żeby nikt nie myślał ze to jakieś kłamstwo

Gość gość
Wróżę ci sukces, większość facetów wyrywa na dużego c***ja.

Ok ...moze jutro bedzie lepszy dzien:) Bez kitu

Hehe...podryw na oczko wodne...tez jeszcze nie slyszalam o takim podrywie:P Bez kitu

A jak dziala ten podryw...w sensie...chodz pokaze Ci moje oczko wodne...wielki mi podryw...to tak jakby facet powiedzial, chodz ze mna po bulki...w mily kulturalny sposob;-) A od Ciebie zalezy, czy sie zgodzisz czy nie. Dziwne pojmowanie rzeczy...czy to bedzie oczko wodne ,czy wodospad niagara...podryw moze byc ten sam...tylko czy przyneta zlapie sie na cos takiego. Ja mysle ,ze jesli kobieta jest zainteresowana mezczyzna ,jesli jej sie spodoba...to nie beda ja obchodzic jakies inne rzeczy...drugorzedne:) Bez kitu

23:52 Wrozysz mu sukces ,bo nie wyrywa na duzego penisa....chyba Ciebie ktos wyrwal,skoro tak piszesz...bo mnie nawet przez mysl nie przeszlo ,zebym sie zastanawiala nad tego typu sprawami. To tylko dobrze o nim swiatczy...ze nie jest jakims zbokiem:P Zastanow sie co piszesz.