Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaklklklk

Dlaczego tylu facetów całymi dniami siedzi na kafe?

Polecane posty

Gość Aniaklklklk

bo są w domu na rencie, dostali rentę z powodu małego członka

Gość gość
Jestes tak zabawny, że żal...

Gość Piękny Bartek
Lubię pisać z facetami jako kobieta bo lubie wiedzieć co i jak się dzieje z kobietami, które znam z reala

Gość gość
Tutaj to raczej prawdy się nie dowiesz... Idę jeszcze umyć okna :) prawda czy fałsz?

Gość gośćKaja
Bartek, reala już nie ma, jest biedronka

Gość palę_maile
za górami, za lasami, prawie 20 lat temu trzech abiturientów z Politechniki Warszawskiej założyło Portal www.o2. pl i www.tlen.pl jeden z tych facetów, najlepszy z abiturientów o nazwisku Michał Brański dodatkowo na tym Portalu zrobił program o nazwie KAFETERIA, który nie ma nawet w Polsce konkurencji, program KAFETERIA sprzedawany wielokrotnie od Autora do X , potem kupiony przez Y lub inne xxy i końcu kupione przez Portal www.wp.pl ale od 20 lat jest wałkowany problem, co na KAFE robią faceci ? i odpowiedź jest prosta, KAFE założone przez facetów dla kobiet od samego początku istnienia miało jeden cel aby jak najwięcej się dowiedzieć o kobietach ! a Tobie to przeszkadza kobieto ?

Gość Prawik 34 lata
Bo tu siedzą prawiczki którzy w realu nigdy nawet z kobietami nie gadali. Zresztą sam jestem prawiczkiem i przyznam, że kafeteria to jedyne miejsce w którym mam kontakt z płcią przeciwną.

Gość gość
nabijamy się z waszych babskich głupot które tu piszecie, dla mnie to dobra rozrywka