Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka męża popełniła samobójstwo :(

Polecane posty

Gość gość
Durne baby lataja za zonatymi mezczyznami, a potem udaja pokrzywdzone. Powinno sie leczyć takie zdziry.

Gość gość
No to go zdobyła :D pewnie ci wysłała smsa jak miała pętlę na szyi, żebyś wysłała starego do niej, ale coś nie wyszło

Gość gośćS
23.15 nie podpisuj się moją literką,Proszę!

Gość Mama Brokeen2
Prooowo ,glupie sk***ysyny....0/10. Jestem tu osiem lat...ten temat jest odnawiany co pol roku. To samo słowo w słowo. dziwne ze co pol roku ktos popelnia 8 raz samobojstwo i pisze tego samego smsa... żenada ,prawiku. nie wiesz jak zaisntniec...

Gość gość
Nawet ta kochanka uszanowała ciążę Autorki, a na to samo nie mogła liczyć w zamian. Niesamowite. Jak zdradzana żona mogła nie ma uszanować kochanki męża?! Naprawdę uważasz że pójście na pogrzeb tego faceta i jego zdradzanej żony to dobry pomysł? Kobieto zejdź na ziemię i nie żyj idealami. Gdyby coś takiego spotkało nie daj boże jakąś bliska mi kobietę to obecność ich obojga spowodowalaby dwa kolejne pogrzeby. To bezczelność i brak szacunku dla rodziny zmarłej. Pomijaj fakt że to ona wzięła się za zajętego faceta w tym momencie... I co to za pomysł żeby zdradzana zona tam poszła. To jakaś parodia. Musisz być życiowo naiwna.

Gość gość
Chcialabys autorko zeby tak bylo. Jestes psychiczna. I glupia.

Gość gość
gość 2018.04.02 :D:D:D Każdy mierzy własną miarą.

Gość gość
nie rozumiem czegoś, dziewczyna złapała się za żonatego, mogła przecież wykombinować ,ze nic z tego nie będzie, też byłam kiedyś kochanką żonatego, ale wiedziałam,ze to chwilowe, ze zawsze będzie żona na pierwszym miejscu, ja jestem chwilą i ok! To zabawy dla dorosłych, teraz dziewcvzyna się zabiła i nagle chłop zły a ona męczennica...sla ba psycha, jakaś choroba psychiczna i gotowe, nie mozna nikogo obciążać za cudzą smierc, wszak to jej wybor był prawda?