Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

jak rozumieć zachowanie faceta, który sam się do mnie odezwał na fb chociaż się nie znamy, to głownie on pisze pierwszy co kilka dni zawsze zaczyna od pytania co słychać, czasami uda nam się porozmawiać na różne tematy, ale często zadaję mu pytanie np. o ulubiony film i on nie odpisuje, a za kilka dni znowu odzywa się z co słychać. Nie bardzo rozumiem sens, nie znam go, więc logiczne, że nie będę mu opisywać jakiś problemów, a poza tym jakie można mieć przygody, żeby co kilka dni pytać co słychać. Nie jest dla mnie problemem, że nie odpisuje od razu, mógłby nawet za tydzień odpowiedzieć, ale chciałabym na jakiś konkretny temat pogadać, więc nie wiem jak to rozumieć

Gość gość
Olewa cię. Nie widzę sensu takich rozmów. Może ma jakieś zaburzenia że się powtarza a sam nie odpowiada.

Gość gość
też tak uważam, że olewa, ale to on odzywa się pierwszy.

Gość gość
nie mam, ale myślałam, że chciałby się poznać, mówił o spotkaniu

Gość gość
Tacy ludzie mnie rozpiėrdalaja :D na chuj taki pisze to chyba tylko on sam wie.

Gość gość
mnie też to rozwala i zaczyna irytować jeśli nie ma czasu, ochoty na pisanie to niech się nie odzywa, a nie takie olanie. Zresztą więcej nie odpiszę, wczoraj napisałam mu smmsa ze tak szybko uciekł z fb, ze nie miałam okazji złożyc życzeń, wieć życzę mu Wesołych świat i nic nie odpisał

22:50 - poszłabyś na spotkanie z zupełnie obcym facetem, o którym absolutnie nic nie wiesz (bo zbywa Twoje pytania), bo zaczepił Cię na fejsie?? Proszę, napisz że żartujesz.

Gość gość
A czemu nie, gdyby normalnie pisał? Przecież spotkałabym się z nim na mieście w ciągu dnia. To tak jak ludzie poznają się na jakim czacie, tinderze czy portalu randkowym, poza tym ja go kojarzę, bo mieszkamy w małym mieście. W dodatku on mówił że gdybym szła w pracy załatwiać jakaś sprawę w urzędzie, to jakieś 15 min drogi pieszo, to żebym dała mu znać to się ze mną wtedy zobaczy i przejdzie, bo mieszka blisko mojej pracy

Gość gość
Albo jest nudny i nie ma nic do powiedzenia, albo dziwny

„A czemu nie, gdyby normalnie pisał?” x Niech zgadnę... może dlatego, że nie pisze „normalnie”? Chyba coś o tym wspominałaś, prawda?

Gość gość
No własnie i ja nie rozumiem po co on się do mnie w ogóle odzywa i pyta co słychać, a gdy zadałam pytanie o jakie filmy lubi to nic nie odpisał, często tak jest, chociaż kilkakrotnie pogadaliśmy na jakieś fajne tematy i sporo jest rzeczy, które oboje lubimy

Gość gość
Możliwe ze leci na kilka frontów, pisze z kilkoma i czasem się gubi więc zapomina o Tobie i nie odpisuje na jakieś pytanie. Daruj go sobie.

Gość gość
Ale on jest bardzo rzadko na fb. Nie ma go kilka dni, wejdzie popisze ze mna i potem znowu nie wchodzi

Gość gość
Ale faktycznie bezsensu odpisywac, bo mnie to irytuje, a przeciez sie nie znamy, wiec po co mam sie meczyc