eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 dziwne sprzeczne niechęć i chęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 Już nikt tu nie napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2018 Co robie ? Właśnie szykuje się bo jade na *****nko zakrapiane ankoholem :-D :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2018 chciałbyś by ktoś coś napisał? sama potrafisz wspaniale pisać noooo, przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2018 Noioso, chciałbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 Jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 Nic nie wiem. Z bliska przeraża ilość zmarszczek, na duszy skazy, wady na dłoniach zgrubienia, prostota śmiechu, co zęby odsłania. Z bliska brzydka duszy twarz. Wystarczy o krok się oddalić. Oczy przymknąć, z oczu stracić. I już tęskni dotyku potrzeba, ideal tworzy gdzie ideału brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 Nic nie wiem. I nie chciałabym wiedzieć. Kilka dni upłynie. Taki czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 2, 2018 Dzień niedobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2018 spadł śnieg. leżę w łóżku i piję herbatę pomarańczową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2018 Endriu bez urazy, ale kiedy w temacie mym myśl dodajesz, mógłbyś cenzurę moderatio przywdziac i przeklenczych słów zaniechać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 2, 2018 I już nic nie robimy. Skarpety skończone, gobeliny utkane, starożytność przeżyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guess who I am 0 Napisano Kwiecień 2, 2018 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 2, 2018 Poczucie samo, nie, chusteczkom rąbek haftuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 2, 2018 Dziękuję, pozostało jeszcze jakieś cytuje rozpierniczenie, co z piernikiem chyba związek ma, ale już nie przesadzać chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 2, 2018 Czy jest tu mało stanowczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2018 Nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 a mógłby przecież, no nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Mógłby, a nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 On zawsze taki stanowczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 3, 2018 A skąd mnie to wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Spróbuj się dowiedzieć dowiedzieć, co ci szkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 3, 2018 Nikogo nie szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 13, 2021 Odświeżyłam temat. W sumie na czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 Al oldskul. Nawet ja tego nie pamiętam, bo mnie tu ni było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano Marzec 14, 2021 Myślałam, że jesteś nowym nickiem a tu proszę rok 2018 : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, marawstala napisał: Myślałam, że jesteś nowym nickiem a tu proszę rok 2018 : ) Ja? Jestem baaaardzo starym nickiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Marzec 14, 2021 Słucham o egzorcyzmach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, eute napisał: Ja? Jestem baaaardzo starym nickiem. Tak, pytałaś ostatnio o punkty więc chyba dlatego wzięłam Cię za swiezynke : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach