eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Wolałabyś żeby było widać kał? Skoro już mnie o to pytasz: wolałabym w ogóle nie widzieć takich filmów, ale to tylko moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, eute napisał: Skoro już mnie o to pytasz: wolałabym w ogóle nie widzieć takich filmów, ale to tylko moje zdanie Okej, kto co lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Pato się sprzedaję. Ludzie oglądają i myślą ... jak dobrze, że są glupsi ode mnie. Pale i ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Pale i ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Idziesz walic konia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Idziesz walic konia? To twoje palę i konia walę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Czepek mi już mózg uciska. Muszę iść zmyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: To twoje palę i konia walę. Bardzo ładny rym, błogosławię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Czepek mi już mózg uciska. Muszę iść zmyć. Zmyj czepka, napletka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Bardzo ładny rym, błogosławię. Błogosław mię w noce i we dnię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Zmyj czepka, napletka. Mycka na bica cycka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Mycka na bica cycka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Szalom śpiewajom i konia walom. Idę zmyć maseczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Smutno mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Nam też. I co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Nam też. I co z tego? Nie wiem. Nie sądziłam, że musi być coś z tego. No chyba nie. Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach