Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odechciało mi sie świąt

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie niech się już skończą. Ze mną po 3 latach facet się rozstał i jestem całkiem sama w święta i tylko płaczę i pale. Może jak pójdę do pracy to będzie lepiej i zapomnę

Gość gość
To nie masz rodziny by z nimi spędzić czas

Gość gość
Mam ale lepiej żeby tata i mama mnie nie widzieli zaplakanej i smierdzacej fajami prawda

Gość gość
do 8 49 "schować idiotyczną dumę do kieszeni, tym bardziej, że facet potrafi coś chlapnąć bez głębszych przemyśleń... Facet, który ma honor, nie będzie długo tolerował odpychania go" Ty siebie czytasz w ogóle?? Kobieta ma idiotyczną dumę a facet honor?? To, że Twój mizoginizm osiągnął już rozmiar jednostki chorobowej, to jedno, ale żeby takie teksty w jednej wypowiedzi? To trzeba mieć przy okazji niezły tupet.

Gość gość
gość dziś \ Kiedy zaczniesz myśleć i analizować wypowiedzi innych, przestaniesz się pluć i pisać bzdury ;)

Gość gość
do 8 37 Ty już zaprezentowałeś swój sposób myślenia i 'analizowania'. W tych dwóch dziedzinach akurat kariery nie zrobisz.

Gość gość
Mój mąż dwa lata k***ił się z kochanką,żył na dwa życia i teraz zdziwiony że mu stołu nie nakrywam,niewiniątko pieprzone.K***wka pogoniła jak się zorientowała że żonaty i dzieciaty a on chyba myślał że będzie to ciągną ł w nieskończoność.Żałuję że nie wyjechałam na te święta.

Gość gość
U mnie to mąż przygotowuje święta bo ja mam ma to wbite. Z resztą to on jest gotujący w naszym domu. Ja nie gotowałam nawet jak byłam na macierzyńskim. Żebyście widzieli jak on mi nadskakuje. Co byś zjadła? Co na obiad? Zrobię ci herbatki, przygotuje drinka... itp itd Ja sprzątam w domu, ale żeby nie bylo- jego gonię też. Ale gdy byłam na bezrobociu (pół roku po macierzyńskim, żeby jeszcze z dzieckiem pobyć) to też widzialam jak traci szacunek do mnie.. zaczęły się hasla: ja Cię utrzymuję, ja zarabiam, moje pieniądze.. nigdy nie zgodzilabym się zostać kurą domową i być na utrzymaniu męża na dłużej. Poszłam do pracy najszybciej jak mogłam i znów zyskalam w oczach męża. Każdy facet woli mieć w domu niezależną, pewna siebie kobietę, o którą musi się starać. Mój już 15 lat goni tego przysłowiowego króliczka. W łóżku dla niego się staram, więc za innymi się nie ogląda. Mam 36 lat i właśnie przeżywam pełnię swojej kobiecości. Układa się nam najlepiej od lat.