Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznie wstydliwa a chlopak powiedzial ze zachowuje sie jak dziecko

Polecane posty

Gość gość

Ogolnie jestem smiala, przebojowa, wesola. Nikt by nie powiedzial ze w sprawach lozkowych jest ze mna tak zle. Moze nie jestem falszywie pruderyjna tylko wlasnie wstydliwa. Mam jakies kompleksy,moze to jest przyczyna-od zawsze tak bylo. :( Nawet przytulenie przez chlopaka ktory mi sie podobal stanowilo problem, pocalunek pierwszy mialam w wieku 18 lat dopiero. Teraz 23 a ja wciaz czysta. Podczas pierwszych pieszczot myslalam ze zemdleje. Musial mnie troszke sila wziac bo wstydzilam sie cokolwiek zainicjowac. Problem w tym, ze jestem otwarta, chetna na eksperymenty tylko sama jestem tak zablokowana ze to wszystko idzie mega wolno. A ostatnio podczas klotni moj chlopak powiedzial,ze jestem jak dziecko i czuje sie jak pedofil...a sam dazy do zblizen :/ nie wiem czy po tych slowach sie przelamie na cokolwiek :( co myslicie?

Gość gość
wina kościoła że ci wyprali mózg że masz się wstydzić własnej siebie, chory kult

Gość gość
Nie jestem religijna. To chyba kompleksy po prostu :/ W zyciu jestem normalna, smiala, nawet mam akty za soba . Lubie kusic, prowokowac facetow, ale jest wielka lipa jak ma do czegos dojsc,