Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też tak byście zrobiły? Czy ja mam rację czy moja mama?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy u nich na obiedzie, 6letnia córka pyta mnie czy może już zakończyć obiad bo już nie może a moja mama natychmiast odpowiada "absolutnie nie, ma być wszystko zjedzone!!!" no to ja mówię "oczywiście że możesz, zjadłaś wystarczająco" (zjadła 2/4 porcji jak dla "chłopa" bo tak tu nakładają), córka mnie posłuchała a matka chodzi z fochem, nosz k***a całe życie chce wszystkim rządzić! Czy zrobiłybyście tak jak ja?

Oczywiscie, ze tak. Ty jestes jej mama i wiesz co dla niek najlepsze! Ja bym zapytala mamy o co jej chodzi. I powiedzialabym zeby przestala sie boczyc, bo niechce mi sie patrzec na jej niezadowolona mine. Ja jestem bardzo szczera i lepiej oczyscic atmosfere i powiedziec co sie mysli albo po prostu wrocic do domu. A czemu Ty corce nie nalozylas porcji?

Gość gość
To Ty jako matka wiesz ile Twoje dziecko potrzebuje jedzenia. Jeśli się najadła to nie wiem po co ma jeść na siłę. Twoja mama przesadza

Gość gość
Oczywiście że chętnie bym nałożyła, a nawet córka sama mogłaby to zrobić ale moja mama robi wszystko z uprzedzeniem, trudno zareagować na czas! Najgorsze gdy ktoś mnie pyta dot. dzieci to ja nie mam szans zdążyć z odpowiedzią bo ona odpowiada za mnie mimo że głupoty gada bo widzi wnuki raz w miesiącu...

Gość gość
Zostań w domu z dzieckiem, lub sama mu nakładaj jedzenie w gościach. Nieładnie wstawać od stołu przed innymi, tego tez powinnas uczyc dziecka zamiast pierdolić na kafeterii, suka z ciebie i swołocz.

Gość gość
dziś ulżyło ci dewiantko?

Gość gość
Spierdalaj, trolu i wsadź sobie w dupę wymyślone tematy.