Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym w końcu schudnąć. Mam 176 cm wzrostu ważę 85 kg... Pomocy....

Gość gość
jedz 5 razy dziennie warzywa. raz dziennie polski owoc, rano. i dużo ruchu. do picia tylko wodę mineralną niegazowaną. będziesz chudy bo nic w tobie nie będzie zalegało

Gość kaśka JH
Długo nie mogłam pozbyć sie oponek, w moim przypadku pomogło zastosowanie Slimunox

Gość gość
Zdecydowałam się teraz na branie Slimunox.Już po miesiącu jestem pewna że efekty będą super bo jeszcze nigdy wcześniej nie udało mi się schudnąc w tak krótkim czasie aż 6 kg.Wczoraj oglądałam się nago i zaczynam się sobie bardzo podobać.

jedz warzywa i owoce pij duzo wody.Są aplikacje na telefon przypominające o regularnym jedzeniu-ustawiasz godzine o której masz cos zjesc i telefon wibruje albo dzwoni.Polecam ćwiczenie Turbo Spalanie(interwały)jest ich pełno na yt ale dają niezły wycisk i duze efekty.Koleżanka była i tak już szczupła teraz ma ladnie umięśnione nogi.Ja ćwicze od jakichs 6 lat i te cwiczenia dają najlepsze efekty

Gość gość
Jedz wszystko! Pełnowartościowe, ale dietetyczne posiłki. Musi być białko, węglowodany, warzywa i owoce. Jeśli możesz, proponuję Ci catering dietetyczny, ja zamawiam pudełka z firmy https://www.maczfit.pl/, mam 5 posiłków zbilansowanych, efekt super, schudłam 7 kg :)

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej udać się do dietetyka, jednak taka osoba lepiej wie co i jak, bardziej doradzi. Skąd jesteś?

Gość gość
Dokładnie, najlepiej z dietetykiem zaczać odchudzanie, nauczy cię zdrowych nawyków i przede wszystkim będzie miał medyczną kontrolę nad zdrowym spadkiem wagi. Moja siostra korzystała z pomocy dietetyczki z Enel Sport i powiem Wam, że schudła pięknie i przede wszysykim nie odbiło jej się to na własnym zdrowiu.

Gość gość
Jeżeli dopiero zaczynasz swoją przygodę z siłownią lub już ćwiczysz regularnie, ale dopiero teraz chciałbyś zacząć brać suplementy, to mam odpowiednią osobę, która mi pomogła w doborze odpowiednich suplementów, które nie niszczą organizmu, ale go wspomagają w budowaniu masy mięśniowej. Jest to certyfikowany trener, a to jego strona: https://www.igortreneronline.pl

Gość gość
Mi w odchudzaniu bardzo pomogły suplementy, które łączyłam z ćwiczeniami. Pomoc w doborze suplementów otrzymałam w www.elitesportfood.pl i polecam wam ich sklepu. Mają szeroki wybór suplementów i pomocną obsługę.

Gość alexa15
Jeśli chodzi o odchudzanie to najważniejsze jest mądre połączenie treningu, diety i suplementacji. Jeśli chodzi o to ostatnie, to polecam przetestować jagody acai, które mają baaardzo dużo witamin i minerałów oraz działają wspomagająco na zrzucenie zbędnych kilogramów :D https://ichemia.pl/167,jagoda-acai-100-kapsulek-500mg-odchudzanie-bio-line.html

Gość gość
Moja siostra całe życie była dosyć tęga, po 50-tce postanowiła schudnąć. Ograniczyła posiłki, nie jadła po 18. Oczywiście dużo ruchu, spacery, właściwie marsz szybkim krokiem albo jazda rowerem. Nie jadła słodyczy. I schudła :D teraz aby utrzymać wagę na tym poziomie - nie objada się, słodycz tylko okazjonalnie i oczywiście 5 posiłków w ciągu dnia ale małe porcje.

Gość KiniaX28
Hej, wydaje mi się, że na początku powinnaś sobie założyć co chcesz osiągnąć a później małymi krokami dążyć do upragnionego celu. Wiadomo zwiększona aktywność fizyczna i zdrowe odżywianie do podstawa, jednak warto także pomyśleć o czymś co może przyspieszyć cały proces odchudzania. Ja w cudowne suplementy z reklam nie wierzę, może dlatego, że nigdy nic nie zadziałało na mnie, dlatego w momencie kiedy musiałam wreszcie się wziąć za siebie i zrzucić zbędne kilogramy to zdecydowałam się na Sibutramine 20mg. Jest to lek, który zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Efekty są bardzo zadowalające, w moim przypadku ok 12kg. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Gosi, kom 733 405 371. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.