Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny chciałbym dać swojej kobiecie jak najwięcej przyjemności w seksie...

Polecane posty

Gość gość

dlatego napiszcie mi co was bardzo podnieca, jakie zabawy w łóżku dają wam najwięcej rozkoszy, jeśli możecie, to proszę, wymieńcie jakieś takie rzeczy, którymi można was doprowadzić do prawdziwej rozkoszy :) Wiem, że pytanie intymne, no ale chcę dać dużo przyjemnośc***artnerce, ją też oczywiście wypytam, tylko problem z tym, że jest nieśmiała. Jeśli możecie to napiszcie coś, za co z góry dzięki :)

Gość gość
pytanie bez sensu bo każda lubi co innego ale twoja dziewczyna na pewno nie pogardzi porządną minetą czy palcówką zakończoną orgazmem pochwowym ;)

Gość gość
Każda kobieta jest inna, więc każdą z nas podnieca co innego.. Osobiście uwielbiam masaż, głaskanie całego ciała, długie pocałunki.. Kiedyś lubiłam kochać się na łonie natury:w lesie, nad rzeką, w morzu (nie polecam ze względu na sól ;). Albo na masce samochodu podczas pełni księżyca i z taką nutą: https://youtu.be/89_KXT5ztTU (tego jeszcze nie było :P)

Gość gość
prawdziwa milosc to kiedy odasz zycie za nia a nie sex ktury jest mitem prawdziwa miłosc to cierpienie a nie przyjemnosc w sexie i dopiero sex po slubie to jest najwiekszy dar kiedy bedzie czysta szła do slubu tutaj muwi o tym dziewczyna https://www.youtube.com/watch?v=EUMlgqUAgBM&t=301s

Gość gość
Po prostu kochaj ją i jak najwięcej czasu z nią spędzaj to i sex będzie dla was przyjemnością. Myślę że jeśli nawet się jeszcze nie odważyła to lubi minetę, palcówki i dużo dużo pocałunków i przytuleń.

Gość gość
co wy ludzie ma cie w mózgach? minetki lizać? przecież to wylęgarnia bakterii i chorób jakiegoś wrzoda sie nabawicie i zmądrzejecie.

Gość gość
Ja od swojego faceta oczekuję miłości, wsparcia i danie największego szczęścia jakim jest dziecko, seks jest sprawą drugoplanową.

Gość gość
Mi w łóżku najwięcej przyjemności dają pocałunki i czułe szepty wprost do ucha, tak blisko aby delikatnie muskał moje ucho swoimi wargami:)

Gość gość
Ja uwielbiam jak mnie gładzi po nagich plecach i ramionach a przy tym delikatnie całuje po szyi ale dla niego każdy taki moment musi się kończyć seksem, czasem nawet nie mam ochoty na takie pieszczoty bo wiem, że za jakąś chwile będzie próbował tego. Najbardziej lubię oddawać się tego typu pieszczotą w miejscach w których mam pewność, że seks jest niemożliwy, np jak jesteśmy nad zalewem albo u mnie w domu gdzie jest dużo osób i nigdy tam nie uprawiamy seksu.