Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczy gość

Mam problem z wiernością

Polecane posty

Gość tajemniczy gość

Otóż mój problem (w przeciwieństwie do problemów innych facetów) jest dość niecodzienny. Polega on na tym, że jestem wierny zbyt bardzo. I to niestety przeszkadza w życiu. Zakochałem się w jednej kobiecie i zostałem przez nią odrzucony. Zamiast iść szukać innej jak większość facetów w takim przypadku ja czuję, że to byłaby zdrada. Zdrada moich uczuć, przekonań, takie tchórzostwo. Moja natura domaga się nieustannej walki o kobietę, którą kocham, której jestem wierny, lecz która mnie odrzuciła. Inne kobiety nie wchodzą w grę. Zazdroszczę facetom którzy zdradzają swoje kobiety na lewo i prawo, oni nie mają tego problemu, który mam ja. Wiem że psychologicznie oni są normalni, a ja jestem psycholem, który nie cofnie się przed niczym, żeby posiąść kobietę mego życia. Szanujcie swoich zdradzających mężów i cieszcie się, że są normalni.

Gość gość
Szkodzisz samemu sobie. Głupie to strasznie.

Gość gość
Podobają mi się tacy faceci jak ty, doceniający prawdziwe uczucie i walkę o realizację tego, co w tobie cenne...Ale dziwię, że pochwalasz zdrady, tych, co zdradzają - to w tobie jest żałosne.

Gość gość
Jaką walke ? Po co ? Baba go nie chce, nie jest zainteresowana.

Gość gość
ale on ją kocha i jej nie odpuści...a nóż spróbują razem i będzie dobrze

Gość gość
walkę o realizację tego, co w tobie cenne. WTF ?

Gość gość
15.50 jak można próbować z kimś kto nie jest w naszym typie , nie interesuje nas, nudzi i nie pociąga ?

Gość gość
nie, nie to nie jest tak...co on poradzi, że się zakochał, może on wyczuwa coś w tej kobiecie, że ulegnie czy jakoś tam...

Gość gość
przyjacielu - kochaj ale rozsądnie, dawaj tyle ile sam otrzymujesz. bo jeżeli to działa to tylko w jedną stronę to prędzej czy później skończy się klapą. Zdradzi cię, zostawi itp. myśl o tym w ten sposób że nic nie jest dane raz na zawsze i w twoim życiu pojawi się ktoś inny - jeżeli czujesz że ten związek nie daje ci satysfakcji, ona nie odwzajemnia twoich uczuć to po prostu odejdź życia szkoda a ma się jedno.

Gość gość
Trwasz w iluzji , milosc to ta przestrzen gdzie dajecie siebie sobie wzajemnie ,reszta to zauroczenia romantyzm i chcica i marzenia , wyobrazasz sobie ze to ten aniol dla ciebie a ona woli lizac innego fiutka , przemysl to