Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzy pytania do zwolenniczek aborcji na życzenie.

Polecane posty

Gość gość
A nie odpowiedziałam ci, bo wkurzył mnie twój ton i wykrzykniki. Gdybyś mogła to jeszcze poświeciłabyś mi lampą w oczy: "stanowisko proszę!!!". Hahaha, chyba coś ci się pomieszało. Porozmawiać to ja zawsze chętnie porozmawiam, ale nie w taki sposób :)

Gość gość
Odpowiedziałaś (!) i twoja odpowiedź pokazała, że nie umiesz rozmawiać, masz manie przesladowcza i jesteś zahipnotyzowana według jednej matrycy, która jest wszystkim w kraju już znana. Napisałaś, że jesteś przeciwniczka, ale argumentacji żadnej już nie przedstawilas, bo moze musisz być dohipnotyzowana, aby wgrac dalsza częśc tej bajki.

Gość gość
Odpowiedziałaś (!) i twoja odpowiedź pokazała, że nie umiesz rozmawiać, masz manie przesladowcza i jesteś zahipnotyzowana według jednej matrycy, która jest wszystkim w kraju już znana. Napisałaś, że jesteś przeciwniczka, ale argumentacji żadnej już nie przedstawilas, bo moze musisz być dohipnotyzowana, aby wgrac dalsza częśc tej bajki.

Gość gość
Ach i jeszcze o lampie coś piszesz, ja jestem z wolnego kraju i o lampach nie myślę

Gość gość
gość dziś Masz jakieś urojenia :) Nic nie odpowiedziałam, bo nie mam ochoty z Tobą rozmawiać, ale ty już wszystko o mnie wiesz hahaha To naprawdę nie ma dla Ciebie ani nikogo żadnego znaczenia co ja myślę o ciążach z gwałtu. To jest trudny temat, na pewno nie na 5 minut i nie mam ochoty go z tobą poruszać. Prawo dopuszcza aborcję w przypadku zgwałceń, a ja w kwestii aborcji nie walczę o zmianę prawa ani w jedną, ani w drugą stronę.

Gość gość
Twoja wypowiedź: "o co chodzi z tymi ciazami z gwałtu, jeśli matka chciałaby taka ciążę usunąć, to co?????? Twoje stanowisko proszę !!!" Naprawdę jeszcze tylko poświecenia lampą w oczy brakuje :) Po co ty walisz te wykrzykniki i co to za ton w ogóle. Ty wcale nie chcesz normalnie rozmawiać.

Gość gość
Jak o nic nie walczysz, to po co się odzywasz? Walczysz nawet o to, aby nie stawiać znaków zapytania i wykrzykników, a one są do stosowania jak, abcdefghijkl.....Nie ma o czym z tobą dyskutować, bo nawet na zwykłe pytanie nie masz odpowiedzi, po prostu jesteś przeciwniczka i już dla samego przeciwstawienia się i już, żegnam!!!

Gość gość
gość dziś Twoje wypowiedzi pasują do wypowiedzi nastolatki, która nie radzi sobie z emocjami, bo tylko takie osoby przy zwykłych wypowiedziach stawiają kilka wykrzykników. Dojrzały człowiek nie pisze w ten sposób. Wiesz co oznaczają wykrzykniki? Że krzyczysz, a ja nie rozmawiam z ludźmi, którzy na mnie krzyczą. Zmień ton, to pogadamy. W realu też tak wrzeszczysz na ludzi? To, że nie walczę o zmianę prawa nie oznacza, że nie mogę się wypowiedzieć na kafe i mieć swoich poglądów, więc wyluzuj :)

Gość gość
9:42 Zamiast odpowiedzieć na pytanie, pierdzielisz, zasłaniasz się prawem , a miałaś odpowiedzieć na pytanie jako przeciwniczka aborcji, co TY sądzisz. Dużo było w twojej odpowiedzi x3, tylko 0 na temat

Gość gość
9:58 tylko ze ty nie masz żadnych poglądów, piszesz aby trochę innym nawtykac

Gość gość
gość dziś Myślę, że wystarczy jeden znak zapytania, aby rozmówca się zorientował, że to jest pytanie :) Co zaś do wykrzykników, to jak już pisałam walisz je jak rozdygotana emocjonalnie nastolatka. W zupełności wystarczyłby jeden, jeśli już koniecznie musi być :D Nie walczę z wykrzyknikami i znakami zapytania, ty naprawdę masz jakieś urojenia. Z takimi jak ty po prostu nie da się merytorycznie i rzeczowo rozmawiać.

Gość gość
gość dziś Oczywiście, ty już wiesz, że ja nie mam żadnych poglądów. Skoro już wszystko o mnie wiesz, to skończmy rozmowę, bo niczego nowego się nie dowiesz. Sama wiesz najlepiej, a zawsze możesz sobie coś jeszcze wymyślić i dowiedzieć, jesteś w tym dobra. Zdanie na temat aborcji w przypadku ciąży z gwałtu mam, jednak jest to temat na dłuższą dyskusję, której z Tobą nie mam ochoty prowadzić. Nie dociera do Ciebie, że ja po prostu z Tobą nie chce rozmawiać? Konkretnie z Tobą? Żegnam, wychodzę z tego "kafe wariatów" :)

Gość gość
To udowodnij, że potrafisz merytorycznie i rzeczowo, poleglas z kretesem, możliwości wróbelka masz!