Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilka2018

Złe towarzystwo chlopaka

Polecane posty

Gość gość
Nie mam zamiaru iść do niby specjalisty który wyciągnie ode mnie 100 zł za wizytę a powie ze mam odejść bo to to wiem sama i obca baba mi do niczego nie potrzebna

Gość gość
07.36 nie, to lepiej jest byc w goownianym związku w którym facet Cie nie szanuje i jesteś tylko jego zapchajdziura, niż być sama? Bo przecież samotność taaka straszna a Tobie facet potrzebny jak powietrze do zycia bez niego nie wytrzymasz? Co za desperatka... I tak jaaasne, moglas tłumić w sobie wszystkie emocje i stulić dziub, nawet jak on cos odwali to Nie odzywać się, nie kłócić tylko z pokorą znosić (a w nocy płakać w poduszkę) żeby tylko misiaczek Cie nie zostawił, ja pier...e. On za to mógł pozwolić sobie na wybuchy gniewu, bluzganie, gdy cos go wkurzylo, Ty za to mialas siedzieć cicho. Weź się ogarnij.

Gość gość
To że tu pisze jest właśnie początkiem ogarniania się. Przecież byłam w piątek nie w humorze przez pracę, to ze nie byłam wesoła jak skowronek nie powinno być powodem zostawienia mnie na całe święta. Wiem o tym.

Gość gość
I tak dla mnie samotność jest przerażająca. Niektórzy lubią być sami a ja boję się samotności. Z tym też mam iść do psychologa?

Mam nadzieję dziewczyny ze damy wszystkie radę i się od nich uwolnimy. Tego Wam i sobie życzę . Ja na pewno do takiego faceta nie wrócę.

Gość gość
Podziwiam Cię ze jesteś taka twarda. Długo byliście razem ?

Tylko kilka miesięcy, ale myślę że przeżywa się niezależnie od czasu. Ja tak przynajmniej mam... Jestem bo nie mam wyjścia, za dużo krzywdy się uzbierało...wolę zacisnąć zęby i mu pokazać że bez niego dam sobie radę

Gość gość
Lilka2018 dziś 8:22 Ma racje, zgadzam się z tym . Oni mogą mieć zły nastrój, my nie? xxx Dopiero dzisiaj to do ciebie dotarło dziewczyno bez godności i honoru?

Gość gość
A ile czasu dawałas sobie srać na głowę i pluć w twarz?

Gość gość
9.44 pewnie w kościele byłaś w święta? Ciekawe kim jesteś by tak bluzgac po ludziach ale i tak nie ważne co masz do powiedzenia serio.

10:22 Olejmy, nie zna sytuacji a się madruje.. Ciekawe czy taka idealna bo wypowiada się jak by wszystkie rozumy zjadla

Gość gość
Masz racje wielka mordą tak samo nic nie zdziała jak i nasi faceci. Jesteś taka sama jak oni a się madrzysz. Tak tobie zwłaszcza ze dla mnie jesteś nikim też nie pozwolę sobie jak to ujelas stać na głowę

Gość gość
10.31 nie trzeba byc filozofem z ponadprzeciętną inteligencja żeby się polapac ze facet nie kochai tylko wykorzystuje kobietę. Albo sie jest mądra kobieta z szacunkiem do siebie albo desperatka bez godności która na wszystko pozwala i dopiero po jego n- tym zerwaniu i olaniu mówi ,,dość", po straceniu wielu miesięcy na związek z dooopkiem, ktory od dawna jej nie szanuje.

10:37 to zależy jak facet się kamufluje, bo udawać akurat potrafił dobrze, później mu się widocznie odechciało grać. trudno, byłam naiwna ale wyciągnęłam wnioski na przyszłość

Gość gość
A jak się facet kamufluje ze sraniem Ci na głowę??? Facet jest dla ciebie chamski A ty twierdzisz że on się kamufluje i udaje dobrego? Ile razy jeszcze będziesz tu kłamała i się wybielała jaka to ty niby oszukiwana byłaś? Facet pluł ci w twarz a ty ciągle sobie i wszystkim wmawialas ze deszcz pada bo za wszelką cenę chciałaś "być w związku"!!! Więc skończ już pieprzyć i robić z siebie ofiarę.

Gość gość
Tak! Skończ kłamać i robić z siebie na przemian to ofiarę to wielką bohaterkę.

Gość gość
Po prostu znam takie szmaty jak ty. Polska wręcz pęka od takich "niewolnic miłości" których jedynym celem w życiu jest złapać pierwsze portki jakie się nawiną.

Gość gość
Dokładnie! Tylko to możesz zrobić. Wyśmiać prawdę i udawać że nic się nie stało - jesteś w końcu w tym mistrzynią! Przez cały swój żałosny związek trenowalas zaklamywanie rzeczywistości.

14:38 A towarzyszylas mi w tym związku ze tak to wiesz? Taka mądra jesteś to idź ratować lasy w Afryce, może tam cię potrzebują bo tutaj już pomoglas, także dziękujemy za rady

A jak byś taka inteligentna była to byś zauważyła że właśnie mówię o tym że się stało

Gość gość
Daj spokój nie odpisuj tej szmacie która lubi szmacic na forum a pewnie sama była w związku gdzie facet na nią nasral i zostawił dla innej.

Gość gość
Nie wiem może obie dojdziemy do wniosku ze nie warto. Może dopiero gdy poznamy innego to odejdziemy. Ja miałam wiele okazji bo faceci się za mną oglądają i chcą. Po prostu jego kocham jeszcze i nie chciałam zdradzac ale czy pójście na kawę z kimś innym to zdrada?