Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się spotkania z rodziną dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Niedługo czeka mnie spotkanie z rodziną mojej dziewczyny co wywołuje we mnie obawy. Ogólne boję się, że zostanę wyśmiany. Jestem ektomorfikiem czyli jest mi bardzo trudno przybrać na masie, już od pewnego czasu ćwiczę na silownie co daje efekty, mam 175 cm wzrostu ale nie jestem jakiś pokaźnie zbudowany i to wywołuje u mnie obawy. Rodzina mojej dziewczyny jest z tych co mają trochę masy i boję się, że jak mnie zobaczą to bd "ale sobie chudzielca wybrałaś" albo coś w tym stylu, poza tym jej rodzina jest liczna nie tak jak moja (rodzice i brat), a na tym spotkaniu będą prawie wszyscy. Będę się czuł jak na scenie. Proszę o jakieś porady jak to przeżyć

Gość gość
Jeśli Cię to pocieszy ja od ojca mojego męża usłyszałam "nie masz tyłka nie masz piersi" w jego mniemaniu oczywiście bo on ma żonę tzw.babochlop wysoka i gruba berta, jego córki też wyrosniete każda z nadwagą min.10 kg i więcej. Ja odpowiedziałam,że najważniejsze, że podobam się jego synowi jemu nie muszę i nie chce.

Gość gość
na babskiem forum takie pytania??? Facetów się zapytaj jak się zachować i jak u nich było...