Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co faceci wytykają cechy wyglądu kobiety których nie da się zmienić

Polecane posty

Gość gość

Co nimi kieruje? Głupota, prostactwo, brak dobrego wychowania, kompleksy, strategia zdobycia danej kobiety (jeśli ta pomimo defektów się podoba)?

Gość gość
psychopatia moze

Gość gość
Bo są chamscy? Jaki koń jest każdy widzi ale wytykanie komuś wprost wad to chamstwo i tyle.

Gość gość
Psychopatia to zaburzenie psychiczne, ale zwykłe chamstwo też pod to podpada? Skąd się bierze chamstwo? Co człowiekowi daje, że wyśmieje niezmienialne cechy fizyczne drugiego człowieka? Satysfakcja, że komuś dowalił?

Gość gość
A po co kobiety wytykają cechy wyglądu faceta których nie da się zmienić?

Gość gość
Chirurgia plastyczna się rozwija wszystko idzie zmienić.

Gość gość
gość dziś Chirurgia plastyczna się rozwija wszystko idzie zmienić." - zapewniam, że nie wszystko, poza tym jest to ryzykowne i nie każdego na takie fanaberie stać.

Gość gość
gość dziś A po co kobiety wytykają cechy wyglądu faceta których nie da się zmienić?" - nie wiem, ja tego nie robię. Mogę tylko podejrzewać, że są durne i chamskie jak ich męskie odpowiedniki, a część z nich pewnie robi to w odpowiedzi na chamstwo facetów i spirala chamstwa się nakręca.

Gość gość
A ty oczywiście nigdy nie wytykalas innej kobiecie chudych nóg, krzywych nóg? Ciotka niewydymka nie nazywała porządnej dziewczyny, która nie chciała puszczać się z byle kim?

Gość gość
"gość dziś A ty oczywiście nigdy nie wytykalas innej kobiecie chudych nóg, krzywych nóg? Ciotka niewydymka nie nazywała porządnej dziewczyny, która nie chciała puszczać się z byle kim?" - nie wytykałam, a nawet jak pomyślałam sobie, że jakaś cecha mi się nie podoba, to nie mówiłam tej osobie: "ale masz brzydką twarz" "ale masz krzywe nogi", bo to chamskie, zbędne i może sprawić przykrość drugiej osobie. Dla mnie to bezsens kompletny, dlatego pytam po co to robić?