Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż nie chce mieć ze mną dzieci co robić?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata a moj maz jest 3 lata starszy, chcialabym z nim zalozyc wspolną rodzine ale on powiedzial niedawno po naszym slubie ze nie chce miec ze mna dzieci bo ich po prostu nie lubi i nigdy nie bedzie chcial miec :(( co o tym myslicie ? ja marze o dzieciach czuje ze jestem na to gotowa dlaczego moj mezczyzna zachowuje sie tak nieodpowiedzialnie ? co mam teraz z tym zrobic :(

Gość gość
sama jesteś jeszcze dzieckiem widać to po twojej postawie roszczeniowej chcesz bobaska i już :O dzieciaku najpierw dorośnij bo bobasek to nie zabawka tylko człowiek to samo z twoim fagasem też jest człowiekiem ma jakieś marzenia plany a nie jest maszynką do robienia bobasków kochasz go w ogóle?

Gość gość
Nie rozumiem jak można o takich rzeczach nie porozmawiać przed ślubem.

Gość gość
gość dziś x wystarczy sobie tylko uświadomić że nie wszyscy są dojrzali umysłowo a mimo to się chajtają

Gość gość
gość dziś x No w sumie racja.

Gość gość
po czym niby to oceniasz ze mialabym byc nieodpowiedzialna matka ? nawet mnie nie znasz ... to chyba moj facet jest niedojrzaly i nieodpowiedzialny a nie ja , bo skoro pobralismy sie to chyba zdawal sobie z tego sprawe ze kolejna rzecza jakiej zapragne beda dzieci i budowanie wspolnego domu , kazda kobieta o tym marzy , nie szukalam karierowicza tylko powaznego odpowiedzialnego mezczyzny , ojca moich dzieci to wlasnie on zachowuje sie jak dziecko a nie ja !!

Gość gość
Przed ślubem, mieliśmy z żoną omówione wszystko od religii przez sprzątanie po wychowywanie dzieci. Jak by mi żona powiedziała po ślubie że nie chce mieć dzieci to dałbym jej do zrozumienia że i tak będę je miał z nią czy bez niej

Gość gość
A przed ślubem nie mówił, że nie chce dzieci? Jeśli macie ślub kościelny, to jest to podstawa do unieważnienia takiego małżeństwa. Krzywoprzysięstwo- bo w czasie przysięgi ksiądz pyta czy zamierzacie przyjąć i po katolicku wychować wasze potomstwo, skoro powiedział, że tak, a teraz nie chce, to podstawa unieważnienia związku. Po co się hajtałaś w tak młodym wieku z człowiekiem, którego w ogóle - jak się okazało- nie znałaś....

Gość gość
uwazasz ze powinnam sie teraz z nim rozwiezc? i poszukac kogos kto bedzie chcial ze mna zalozyc rodzine ? ale to nie jest takie proste bo bardzo go kocham

Gość gość
gość dziś Też właśnie nie rozumiem czemu niby jesteś nieodpowiedzialna. Chyba chodzi o to że teraz dzieci się rodzi po trzydziestce a później matka dwudziestoletniego dziecka jest po piećdziesiątce

Gość gość
chodz suko ja cie zaplodnie

to wystarczający powód do unieważnienia ślubu i cywilnego i tymbardziej kościelnego. Radziłbym się rozstać i niewciągać się w lata.

Gość gość
Ty wyszłaś za niego z miłości czy wyrachowania przez jego plemniki ?

Gość gość
gość dziś Absolutnie, nie potok za mąż wychodziłes. Fajnie, że chcesz mieć rodzinę. Porozmawiaj z nim, powiedz że bez dziecka nie będziesz nigdy szczęśliwa ale pamiętaj że on z jakiegoś powodu tak mówi i że najprawdopodobniej za kilka lat zmieni zdanie

Gość gość
wyszlam za niego bo go kocham i jestesmy ze soba juz 7 lat wiec myslalam ze znam go bardzo dobrze , nigdy nie mowil mi ze nie chce dzieci , wrecz przeciwnie mial swietny kontakt z dziecmi opiekowal sie nieraz ze mna moim dwu letnim chrzesniakiem mial z nim swietny kontakt , widzialam w nim prawdziwego ojca moich dzieci , bo swietnie sie razem dogadywali i bawili no coz pozory myla okazal sie byc karierowiczem , studia skonczyl to od razu ze musi miec swietna prace a pozniej ze dziecko to same wydatki i obowiazki i ze nie chce bo nie lubi dzieci i nie zmieni zdania :( wiec mowie wam dziewczyny nigdy nie wiadomo kiedy ktos sie po slubie zmieni

Gość gość
Kocham kocham... miłość z czasem minie. Jak chcesz dziecka, a nie będziesz mogła mieć, to ta pustka i tak zabije miłość do męża. Co innego, jak kobieta nie chce, albo nie myśli jeszcze o dziecku, ale skoro instynkt się pojawił, to raczej nie minie. Za to jak zajdziesz w ciążę, to on i tak cię zostawi i zostaniesz samotną matką.

Gość gość
wlasnie tego sie boje , boje sie ze zostane samotna matka boje sie strasznie samotnosci

Gość gość
Pomyśl tak, jesteś młoda, znajdziesz kogoś kto będzie chciał mieć dzieci i będziesz miała pełną rodzinę. Natomiast jak zostaniesz z mężem, to będziesz nieszczęśliwa bez dziecka, staniesz się zrzędliwa, on znajdzie w końcu młodszą, a Ty zostaniesz sama, na dziecko będzie za późno. Albo zajdziesz w ciążę, on nie wytrzyma kupek, zupek i wstawania w nocy i też odejdzie. Takze wybór należy do Ciebie.

Gość gość
rozwód kościelny i cywilny i po problemie a laluś niech się bawi dalej

gość dziś rozwód kościelny i cywilny i po problemie a laluś niech się bawi dalej. xxxxxxxxxxxxxxxxxxdokładnie jestem tego samego zdania. I żeby niebyło że niemam doświadczenia w małżeństwie. Jestem żonką prawie 30 lat i mamy czworo dzieci, a gość co pisał że miłość z czasem mija jest w wielkim błędzie.