Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanie prześladowali białą uczennicę bo miała blond włosy i nie nosiła hidża

Polecane posty

Gość gość

Jedna z dziewczynek w szkole podstawowej we Frankfurcie była prześladowana tylko dlatego, że „ma blond włosy, nie nosi hidżabu i jest chrześcijanką”. Najbardziej przerażająca była reakcja dyrektora na tę informację. o Dyrektor odparł matce dziewczynki wprost: „córka nie musi mówić, że jest Niemką. Poza tym możesz dać jej chustę do nakrycia głowy”. o „Moja córka załamała się nerwowo w piątej klasie. Miała ogromny strach przed pójściem do szkoły. Była bita i słownie atakowana w drodze do szkoły” – wyjaśniła kobieta. o Z kolei ojciec dwóch czwartoklasistów z Bawarii relacjonował gazecie historię swoich dzieci. „W ubiegłym roku moje dzieci wróciły ze szkoły całkowicie wyczerpane. Mój syn płakał, moja córka wyglądała na przestraszoną”. – relacjonuje. Kiedy zapytał co się stało, syn odparł, że jeden z uczniów odetnie im głowy, ponieważ są chrześcijanami.

Gość gość
A zrodlo? No ale nawet jesli to prawda to wcale mnie to nie dziwi. Chcieli to maja te swoje multi kulti. Wladza czyli NWO robi islamizacje europy, wciskaja ludziom kit o pomocy,dzieleniu sie, tolerancji, etc, a ciemny lud w to uwierzyl. Ludzie to głupie stworzenia jednak, ciemniaki i debile, dobrze ze nie kazdy kraj ma przewage glupiego ludu i glupiego rzadu. Polska i Wegry jakos jescze nie dali sie zislamizowac. Placz i plac droga Francjo, Szwecjo, drogie Niemcy.

Gość gość
10.22 dokladnie maja co chcieli

Gość gość
dlaczego zdrajcy narodu z PiS sprowadzają muzułmanów do Polski?