Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacja z ostatniego piątku, dojrzałe kobiety

Polecane posty

Gość gość

Siedzi sobie 6 kobiet, niektóre spokrewnione, wszystkie rozwodki albo samotne no i jedna dopytywana przyznaje się że.ma nowego faceta. I pierwsze pytanie jakie pada od reszty to czy facet jest zonaty, po czym każda opowiada historię jak to z żonaty nie warto bo coś tam. Wynika z tego że każda.miala zonatego i że to coś normalnego. Czy tak jest wszędzie czy tylko ja w dziwnym miejscu się znalazłam. Babki 35-60 lat.

Gość gość
Dla mnie zonaci nigdy nie istnieli. Dla moich przyjaciolek rowniez. One szybko wyszly za maz, ja duzo pozniej, ale bylam konsekwentna. Jak tylko orientowalam sie, ze zainteresowani sa zonaci, natychmiast zwiekszalam dystans albo znikalam. To, co Ty opisujesz, to jakas patologia... Dobrze, ze sytuacja nie „splynela” po Tobie - to oznacza, ze Twoje morale jest ok.

Gość gość
Może teraz modne są romanse z zonatymi. Nie jestem na topie.

Gość gość
Nie wiem, czy każda "miała" żonatego, ale chyba wiele kobiet było podrywanych przez żonatych. Nie powiem chyba nic odkrywczego, ale wielu mężczyzn na pewnym etapie zdradza żony (a żony mężów - żeby nie kręcić g****oburzy) lub przynajmniej próbuje to zrobić. Nawet jeśli nadal istnieje wielu wiernych mężczyzn, to jeden babiarz, który obskoczy kilka czy kilkanaście kobiet robi statystykę.

Gość gość
ta gra kończy się dla kobiety przegraną juz na początku rozpoczęcia jej

Gość gość
W pewnym wieku orientujesz się że wszyscy wolni jacy zostali to odpady i jedyna szansa na poznanie kogoś normalnego to romans z żonatym.

Gość gość
Z ostatniego, czyli z Wietkiego Piątku. A szóste nie cudzołóż! Jakże znamienny zbieg okoliczności. Jeśli ktoś wierzy, to widać jak na dłoni, kto tak naprawdę wlókł Pana Jesusa po drodze krzyżowej i zamordował na krzyżu. To grzechy cudzołóstwa i inne, czynione przez ludzi po dzisiejsze czasy.

Gość gość
nie trzeba mieć żonatego, by mieć wiedze i rację wieeeeelu zonatych randkuje, jest tak naprawde zobowiazana majątkowo a majtkowo w ogóle nudza sie i po kilku latach już szukaja uciech z innymi, to normalne a wdówek pelno, rozwodek i panien też A oni sie nie chca rozwodzic, majatku dzielic, kobiete splacac. wola jak jest, no i w gratisie rozrywka na miescie Jak obu czy trzem naraz stronom to odpowiada to czemu nie

Gość gość
10:37 To są normalni według ciebie? Jak dla mnie tacy żonaci to są właśnie odpady.

Gość gość
gość dziś W pewnym wieku orientujesz się że wszyscy wolni jacy zostali to odpady i jedyna szansa na poznanie kogoś normalnego to romans z żonatym. X Bzdura. Dla chcacego nic trudnego. Wystarczy uzbroic sie w cierpkiwosc i szukac dalej/wiecej/gdzie indziej. Romans z zonatym to jak pojscie na latwizne, na skroty, po najmniejszej linii oporu. Kazdy ma wybor. Jesli Ty/ktos decyduje sie na romans z zonatym, to nie szukajcie sobie uslrawiedliwienia.

Gość gość
...kto tak naprawdę wlókł Pana Jesusa po drodze krzyżowej i zamordował na krzyżu ... & Masz pewność? Prawda i ujawnienie ... Tajne Archiwum Watykańskie...

Gość gość
Mam 42 lata i prawie wszyscy faceci jakich spotykam są spoza mojej Ligii. Nawet jak na pierwszy rzut oka wydaje sie fajny to pozniej wychodza jakies kwiatki. Był moment kiedy się zastanawiałam jak to się dzieje że niektóre znajdują fajnych rozwodnikow (bo kawaler w tym wieku to zazwyczaj porazka). I co sie okazalo, że one ich znalazły jeszcze zanim oni byli rozwodnikami :) jesli wiecie co mam na mysli.

Gość gość
Dziwka.