Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R

WYBORY 2020. Szukamy kandydata na Prezydenta RP.

Polecane posty

Gość cOOle at home R

A. Obłuda broni żydokomunę, więc nikt na niego już nie postawi złamanego grosza. Tusk, wiadomo piesek Merkel, w 8 lat zadłużył Polskę o kolejne 450 mld zł. Uciekł z tonącego statku (PO) do Brukseli. Nakładanie sankcji na Polskę i zakładanie marynarek lepiej mu pasuje. Więc kto?!

Gość Peter Tzschlonek
Myślę że Wojciech Cejrowski. Dobry katolik , kiedyś przyznał się że do 39 roku życia był prawiczkiem.

Gość gość
Janusz Korwin-Mikke:classic_cool:🖐️

Gość gość
10:45 a zaraz potem był rozwiedziony.

Gość gość
Jarosław Kaczyński. A Patryk Jaki na premiera. Albo na odwrót.

Gość gość
JarKacz jest już za stary na prezydenta i ćwierkają na mieście że mocno schorowany. spokojnie, w dwa lata PiS kogoś wykreuje.

Gość gość
No szkoda naprawdę bo to był jeden z niewielu bezinteresownych ludzi w tym całym politycznym bagnie.

Gość gość
Krystyna Pawłowicz to 100% Polka. Niejednego s*******a w Polsce i za granicą by naprostowała.

Gość gość
Jaki jest prządnym, odpowiedzialnym facetem. Widzę go na jakimś wysokim stanowisku.

Gość gość
Duda jest oszustem politycznym, cynicznym graczem, do odwołań w przypadku degradacji są sądy cywilne, ostentacja i arogancja połączona z pychą tego prezydenta przy każdym wecie ma na celu osłabienie PiS w celu utworzenia partii prezydenckiej, nie udało się z Kukizem 15 to prezydent próbuje to robić z ugrupowaniem Gowina,już wywalczył premiera, też tak jak on z Unii Wolności, usunął Macierewicza, zbyt silną osobowość jak dla niego i dalej kombinuje, prawdopodobnie z Brukselą i Berlinem jako alternatywę na swoją przyszłość, mały wielki człowiek.

Gość gość
Duda jest też w trudnej sytuacji, jak podpisywał wszystko to z niego kpili, jak wetuje to się na niego wściekają, no nie chciałabym być na jego miejscu. Trzeba mieć nerwy ze stali, że tak lawirować między agresją z obu stron.

Gość gość
Arecki446 dziś ja y tylko ja x Nie znam cię, ale jeśli tak piszesz, to znaczy że jesteś bardzo niedojrzały i nie powinieneś mieć nad nikim żadnej władzy.

gość dziś Arecki446 dziś ja y tylko ja x Nie znam cię, ale jeśli tak piszesz, to znaczy że jesteś bardzo niedojrzały i nie powinieneś mieć nad nikim żadnej władzy. xxxx to były żarty i tylko żarty. Mimo to, zapewniam. Nie mam żadnej choroby lewej goleni, ani niepotrzebne mi jakieś ekspresy czy żyrandole. Dodam że nie chwaliłbym się że to ja zniszczyłem komunę.

Gość gość
No szkoda naprawdę bo to był jeden z niewielu bezinteresownych ludzi w tym całym politycznym bagnie. x to prawda, jeden z niewielu porządnych, nieprzekupnych dlatego był i jest niszczony przez massmedia którymi steruje dawne WSI. inna sprawa, że po Smoleńsku mu odwalił troche, no ale stracił brata.

Gość gość
Spoko 🖐️

Gość gość
A komu by nie odwaliło gdyby 1 z najbliższych osób zginęła tragicznie? Chyba tylko zupełny psychol nie potrafiłby tego przeżywać.

Gość gość
Ja bym psa Pluto wybrał. W sam raz się nada.

Gość gość
massmedia którymi steruje dawne WSI x rządowymi też?

Gość gość
kolejna sprawa, że ta katastrofa śmierdzi na kilometr.

Gość gość
Krystynę Pawłowicz uwielbiam :D Już widzę jak opiernicza Junckera z góry na dół. Tylko czy nie jest zbyt wybuchowa jak na to stanowisko...

Gość gość
massmedia którymi steruje dawne WSI x rządowymi też? x Zdaje się, że tak.

Gość gość
Może PiS powinien się dobrać do tego układu?

Gość gość
Nie dobiorą sie do tego układu bo niestety są na to za krótcy. Już jedną Kaczka chciała opublikować aneks do WSI to spadł samolot, jak widać Dudzio i druga Kaczka wymiękli z aneksem, mimo że to byla jedna z ich obietnic przedwyborczych.