Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd na imprezę rodzinna pomimo braku pieniedzy

Polecane posty

Gość gość

Moja najmłodsza siostra na za kilka tygodni komunię. Ja z mężem I dziecmi mieszkamy za granica I nasza sytuacja finansowa w tym monencie nie jest najlepsza. Ja wrocilam po urlopie macierzynskim tylko na kilka godzin I ostatnio mieliśmy dużo wydatków. Bilety do Polski dla całej naszej czwórki to wydatek około 3 tys zł. Jeśli polecę sama z córeczką to będzie to 1 tys. Problem w tym że za cenę tego biletu mogłabym jej kupić całkiem fajny prezent. Tylko z drugiej strony to moja siostra i na pewno będzie jej przykro jeśli nie pojawię sie. Nie wiem co zrobić... czy zaciągać debet i pojawić sie na komunii z najmłodsza córeczka czy może tylko wysłać jakiś fajny prezent? Zaznaczam, ze byłby to wyjazd tylko na 4 dni.

Gość gość
ja bym wyslala prezent

Gość gość
Znowu komunia, o ktorej goscie dowiadaują się kilka dni wstecz :D. To Twoja siostra, naprawde ciezko było odłożyć parę groszy przez rok czy też jak mieliscie lepszą sytuację finansową, zeby być w tak waznym dla niej dniu?! Przeciez o komunii wiesz co najmniej od kilku lat... Niepojete. Ja bym zgarnela najmlodsze i poleciala, prezent skromny skoro nie masz teraz hajsu, a mysle, ze skoro na co dzien sie nie widzicie to siora bedzie mega zadowolona z TWojej obecnosci po prostu, o ile nie jest to rozpuszczony dzieciak, nastawiony tylko i wylacznie na materialne dobra. Elo

Gość gość
Dla każdego co innego. Słuchaj siebie. Nie patrz, co ludzie powiedzą.