Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak anonimowo powiadomić kumpla że jego żonę

Polecane posty

Gość gość
Chcę zemsty nic więcej. No na pewno nie była mi obojętna, stała się obojętną wraz z momentem dowiedzenia się o niej tego czego się dowiedziałem. Jest bardzo ładna jak na 35 latkę, więc można się w niej zauroczyć, tego nie ukrywam.

Gość gość
patrzcie facieci jak wygladaja wasze malzenstwa i wasi przyjaciele, nawet jesli nie chcecie w to wierzyc tak jest w 96% przypadkow

Gość gość
Czyli się zakochałes,sprawa jasna. W każdym innym przypadku byś to olał. Chcesz mieć w niej wroga? Trochę nie ładnie się zachowasz

Gość gość
Skąd ona ma czas obrabiac kilku? W jaki sposób jej mąż tego nie zauważa pracuje 24 h?

Gość gość
Autor uciekl

Gość gość
poszedł robic zdjęcia obciazające kochankę :D

Gość gość
To chyba nie jest jego kumpel, tak tylko napisał w temacie, a potem sprostował, że nie chodzi o kumpla tylko o męża kochanki. Jedno nie wyklucza drugiego, ale może się nawet nie znają. Widać, że mu zależy, ale chęć zemsty według mnie jest chora- urażona męska duma i tyle. Lepiej olać, a mężowi dać znać nie z zemsty, ale dla zasady. No właśnie- kiedy ona ma czas dla kilku?? Mi dla jednego brakuje

Gość gość
Nie będę sie mścił. Nic poza seksem od niej nie chciałem, nie chcę kobiety 10 lat starszej z dzieckiem. Odezwie się to jej powiem co o niej myślę i tyle. Nie wiem jak ma na to czas, ale teraz wiem dlaczego czasem nie mogła się spotkać. Ona nie pracuje, tylko mąż prowadzi działalność, znam go tzn. tylko z widzenia ale wiem który to. Często go widzę. Ładną ma żonę ale nie chciałbym nic z nią poza seksem, zresztą mi dziewczyn nie brakuje, też fatalny nie jestem.

Gość gość
I ona nie ma kilku, tylko mnie i jeszcze jednego (chyba) bo tyle wiem, a ci pozostali to jednorazowy seks w kiblu na baletach. To zaś wiem od kogoś kto był blisko i to widział.

Gość gość
no to ma 3-ch stałych i niewiadomą ilosc zmiennych kochasiów :O także mogło ją przebolcować nawet i stu

Gość gość
Szok. Czekam aż się odezwie, bo nie chcę sam zaczynać, bo nie wiem czy ten mężuś jej teraz nie tuli. Sam nie wiem czy mu powiem ale coś jej muszę odwalić, tak tego nie zostawię.

Gość gość
Zapłodnij ją wtedy będzie się musiała tłumaczyć.

Gość gość
zakochany i msciwy frajer a do tego qrvviarz@%€!

Gość gość
możesz to zrobić anonimowo, listownie - ale tylko tak, sam od siebie nic nie gadaj bo jeszcze za to wszystko ty oberwiesz. ja tam bym to olał, nie moje małpy, nie mój cyrk, jak kumpel głupi że trzyma lafiryndę pod dachem i nie kapnął się że go wali po rogach ( bo nie trzeba być wielkim detektywem by się zorientować kiedy kobieta zdradza) to niech go wali nadal - zajmij się sobą i swoim życiem, serio, nie wchodż w cudze nawet jak tam widzisz brudy bo nieraz granie cnotliwego rycerza może się dla niego tj rycerza gorzej skończyć niż sądził a nagrody za dobry uczynek zero.

Gość gość
ta od tych trzech kochanków to zwykła prostytutka,z tym że tamci (jeszcze) jej nie płacą i nie widzą o sobie. Polki to k...y.

Gość gość
bo nie trzeba być wielkim detektywem by się zorientować kiedy kobieta zdradza) x Hahahahaha naiwniak :-D baby to takie stworzenia, że robią to tak, że ich faceci sie niczego, ale to niczego nie domyślają. chyba że chcę skończyć związek, to zaczynają się z romansem afiszować. w przeciwnym wypadku, nawet jak się prują co wieczór z innymi to, mężulkowi będą taki kit wciskać, że tamten kompletnie się nie skapnie.

Gość gość
jeśli jesteś pewien, że to prawda to nie informuj anonimowo tylko normalnie. Jeśli to twój przyjaciel to nie wybaczy ci, że wiedziałeś a nie powiedziałeś a jeśli ona robi to tak spektakularnie i bez lęku to wyda się. Chyba, że twój kumpel wie i dał jej przyzwolenie