Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kałbuc przyznaj się wreszcie jakiego masz świra

Polecane posty

Gość gość

i nie p*****l tu o depresji, bo w to nikt ci nie uwierzy. jesteś czubem i to widać

Gość gość
odpowiadaj czubie

13:52 i 14:09 goofno cię to obchodzi muszę cię zmartwić że z depresji już się wyleczyłem ale dalej biorę antydepresanty żeby mi nie nawróciło ps byłem w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu ale na obserwacji i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych

Gość gość
nie masz żadnej depresji; jesteś schizolem albo zwykłym niedorozwojem zresztą, że jesteś opóźniony w rozwoju już wiemy po tym jak wkleiłeś tu kiedyś opinię psychologa

14:12 nie jesteś psychiatrą i nigdy nie będziesz ile razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii nie stwierdzono u mnie schizofrenii zrozum ps ta opinia była z 2017 roku a teraz w tym roku też miałem testy psychologiczne i nie stwierdzono u mnie schizofrenii zresztą w tamtej opinii od psychologa w Opolu z 2017 roku też nie miałem stwierdzonej schizofrenii ile razy mam ci to powtarzać?

Czemu musze dawać wam moje opinie od psychologa i kartę pacjenta skoro nie mam schizofrenii? Nawet jakbym miał to czemu musze wam je dawać skoro wy też się leczycie w szpitalu psychiatrycznym i nie dajecie mi żadnej opinii

Gość gość
nie świrze, my w psychiatrykach nie siedzimy poza kilkoma innymi czubami z tego forum

Gość gość
Skąd wytrząsnęliście tego krejzola?

Gość gość
to jakiś totalny schizol jest :o teraz sobie wkręcił że wszyscy z którymi pisze też jak on siedzą zamknięci u czubków :D

Gość Kalbuc to mysz
Kalbuc to mysz