Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUGOR

Witam , Potrzebuje Pomocy od KOBIET jak i MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość ZUGOR

Witam, dnia 2018-03.18 byłem na randce/spotkaniu można tak powiedzieć z Elena 23 z Ukrainką w Herbaciarni ? i oczywiście ja byłem zadowolony z spotkania bardzo spodobała mi sie i wiadomo ze chciałem zeby coś z tego wyszło ale raczej nic z tego chyba nie wyjdzie chyba ze macie jakis jeszcze pomysł jak mogę to uratować jeszcze ? Pojechałem po nią i poszliśmy do herbaciarni trwało to może godzinę no może trochę więcej i teraz czekałem na jej wiadomość cisza wiedz sam napisałem po 2 dniach coś takiego [ Cześć Lenka ? chciałem się zapytać czy nasze ostatnie spotkanie było względem ciebie udane? Mi osobiscie bardzo sie podobało. Jezeli tak, to mam nadzieje ze jeszcze razem gdzies wyjdziemy. Np na domowke? Co ty na to? ] i jeszcze po 3 dniach napiałem [ Dobra widzę dajesz mi kosza ale pamiętaj że każda porażka jest nawozem sukcesu. Powodzenia Dalej ] i też nie odpisała [KUZWA] mać i co mogę zrobić jeszcze ? tylko nie mówicie mi żebym odpuścił bo wiem o tym ze lipa straszna bo powinna się odezwać sama jakby jej zależało ale Bardzo mi na tym zależy dlatego drożę ten temat ? Możecie przedstawić gotową wiadomość jak byście napisali ? czekam z niecierpliwością Dobrze jak by w treści wiadomości było zawarte coś takiego typu [ ze jak nie odpisze to juz wiecej nie bede pisał daje spokoj ci itp zeby niebyło ze jestem jakiś napalony psychopata na nia ] Ze usuwam jej numer telefonu i z Facebooka itp Może napisać zwykła wiadomość typu dziś HEJ CO U CIEBIE SŁYCHAĆ , JAK ŚWIĘTA MIJAJĄ , jak napisać taka wiadomość poprawnie i ciekawie do Elenki

Gość gość
DAJ SPOKÓJ PODRYWACZU!

Gość gość
Ukrainka ha ha zbierze dupę w troki i pojedzie do siebie ,jeszcze cię oskubie z kasy

Gość gość
Polki są świetne ,a ty jakiś głupi jaja cię swędzą.