Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria z Nazaretuu7

co robilista 13 lat temu o 21:37?

Polecane posty

Gość Maria z Nazaretuu7

ja czuwałam przed telewizorem z rodzicami i rodzenstwem...caly dzien.to byla sobota...(w pon.mialam maturę miec). i tak czuwamy,czuwamy...modlimy sie...niedowierzamy... i powiedzialam ze ide zrobic kupe...i jak wyszłam z kibelka brat mi mowi "ze ON zmarł",poczulam sie okropnie,...przegapilam tak wazna chwile..:(

gralem w heroesy 3, ale ngidy nie zapomnę tej godziny, bo do tej pory czasami patrze w zegarek i widze 21:37 :)

Gość gośćsz
Ja nie pamietam co robiłam dzisiaj pół dnia, to nie wiem kto pamięta co robil 13 lat temu i.jeszcze o konkretnej godzinie hahahahahaha

Gość gość
byłem w barze

Gość gość
Bawiłem się k*****m

Gość gość
ja sie wtedy kompałam

Gość gość
Jak codziennie o tej godzinie się onanizowalem

Gość Bicu
Moja była obciągała mi i robiła loda

Gość Maryja z Nazaretu2
ja pamietam ten dzien...ten momen i minute. wy sralista w pieluchy ,ja mialam 19 lat i przygotowywalam sie do matury. W ten dzien swiat sie zatrzymal...zmarł wyslannik Boga na ziemi. Nikt nie wiedzial z nas co to bedzie.Zmarl ktos wazny dla nas,katolikow...zmarl nasz Papiez,Polak. Bylismy przerazeni...Wojtyla byl dla nas wazny. Do ksociola nie chodzilismy ale co neidziele o 12:00 właczało sie tvp1 na Papieza Polaka. :) w 1 dzien wczesniej w szkole,w Liceum...wszsycy wyszlismy z sal...stalismy na korytarzu,rowni jak rowny z rownym...glupi brzydki,zly tepy,nielubiany z lubianym...stalismy taktworząc lancuch z 200 osob i trzymalismy sie za rece w modlitwie. :) Zapamietam te chwile do konca zycia... Smierc PAPieza Polaka i smierc Lecha Kaczysnkiego...swiat sie zatrzymał.