Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irada_z

Czy on jest niedoświadczony?

Polecane posty

Gość irada_z

Zastanawiam się, dlaczego mój facet zachowuje się w tak osobliwy sposób. Może przybliżę Wam w punktach, o co chodzi. 1) Dość długo zwlekał z seksem - przez kilka miesięcy były spotkania, podczas których nie działo się nic konkretnego 2) Przed każdym seksem pyta, czy mam na to ochotę 3) Nie wyłapuje seksualnych aluzji w wysyłanych do niego wiadomościach 4) Wiecznie gasi światło 5) Ma problem z zakładaniem prezerwatywy i ostatnio robi to pod kołdrą 6) Ma problem z wsadzaniem penisa i jego wypadaniem 7) Nie daje sobie ściągnąć slipek 8) Po ubiera się w tempie ekspresowym 9) Chodzi skrępowany do czasu, aż go się pochwali i powie, że było dobrze 10) Słowo seks nie przechodzi mu przez gardło, zawsze mówi, że jest zimno i mam wchodzić po kołdrę. Dopiero pod nią zaczyna mnie dotykać i całować.

Gość gość
Nawet jeśli niedoswiadczony to nie widzę problemu.

Gość gość
nie pukał wcześniej

Gość irada_z
@gość dziś , ja też nie widziałam do czasu, aż on nie zaczął chodzić taki skrępowany. Na początku wystarczyło powiedzieć: było mi z tobą dobrze, żeby się odblokował. Teraz to nie wystarcza, muszę wymyślać coraz bardziej wymyślne komplementy, żeby on przestał się zamykać w sobie i normalnie się zachowywał.

Gość gość
17:27 Też nie wiem co mam zrobić, a myśli mnie zżerają.

Gość gość
Taka osoba nawet nie zdaje sobie sprawy że jego blokada psychiczna powoduje zle samopoczucie u drugiej osoby.

Gość irada_z
@gość dziś , dokładnie, tak to wygląda. W ogóle czasem nie wiem, co zrobić, aby do niego dotrzeć, bo się czopuje. Dopiero jak powiem coś spektakularnego, że w łóżku zachowuje się jak prawdziwy mężczyzna, aż kipi testosteronem, to zaczyna normalnie rozmawiać.

Gość gość
18:01 Myślę że w takiej sytuacji im więcej bliskości tym lepiej dla obu stron.Oby się tylko przełamał, bo ja bez niego zeswiruje.

Gość A ilu miałaś przed
nim partnerów?

Gość irada_z
@A ilu miałaś przed dziś , miałam 4 partnerów. Ale nigdy mu o nich nie opowiadałam, więc nie wydaje mi się, aby czuł w związku z nimi jakąś presję. Ale on wie, że dziewicą nie byłam.

Gość gość
A może gość został kiedyś zgnojony i teraz tego wynik? Jak można iść do łóżka z kimś o kim nawet podstawowej wiedzy się nie ma... jap***********ale dobra teraz nie o tym. Gość ma konpleksy, boi się, że Cię zawiedzie lub zawodzi. Jedyną radą jest bardzo szczera rozmowa. I nie, że po łebkach i ch uj odj****e nara. Nie! Mówicie sobie wszystko od a do z. Jak Wy chcecie funkcjonować razem skoro nie potraficie ze sobą rozmawiać? Ja tego nie widzę.

Gość gość
Nie on jeden ma problem, druga osoba też ma zle doświadczenia i czegoś się boi.Rozmowa jak najbardziej potrzebne przy najbliższym spotkaniu.

Gość gość
Rozmowa od A do z nie po łebkach jak na dorosłych ludzi przystało.Zależy mi na czymś powazniejszym, nie na dziecinnadzie.

Gość gość
Może jakaś kobieta go kiedyś wysmiala albo ma kompleksy dotyczące penisa.

Gość irada_z
@gość dziś , możesz mieć rację. Najgorsze jest to, że próbowałam z nim o tym rozmawiać, to bardzo szybko zmienił temat i zrobił się purpurowy na twarzy.

Aluzje to nasza kobieca specjalność. Mężczyźni wolą usłyszeć dosłownie, co mamy na myśli. Ja od kiedy przyjmuję ich metodę i mówię wprost to lepiej się rozumiemy :)

Gość A próbował zajmować
Się Twoim tyłkiem, np. dotykając o***t?

Gość gość
20:17 Tylko po co karanie kogoś ciszą.Ciszę można odbierać dwojako, a ja nie chce go stracić.

Gość gość
mysl logicznie , przeleciał cie juz kilka razy ? tak,zmienił się ? nie ,czyli co ,czyli brak mu brak róznych takich jak jestes durna nie zmienisz tego a jak mądra to szybko