Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia w waszym otoczeniu

Polecane posty

Gość gość

dawajcie przykłady najbardziej patologicznych osób jakie znacie, ja póki co mogę przytoczyć jedną rodzinę z mojego osiedla, jest to rodzina mojej koleżanki z podstawówki, która zaraz jak skończyła liceum to się od nich wyprowadziła i się nie dziwię. jej ojciec ciągle się zatacza od domu do sklepu i z powrotem po wódkę, matka nigdy z domu nie wyszła za to ciągle siedzi w oknie i drze mordę na wszystko i wszystkich, jej najstarsza córka podobnie jak ona w dodatku wiem, że jest n*******lana przez swojego konkubenta (słychać z wiecznie otwartego okna), który wygląda jak dresiarz, ale z lat 90. i też stoi pod sklepem i pije albo chodzi po śmietnikach... na dodatek zrobił tej dziewczynie dziecko, niepełnosprawne z którym bardzo rzadko wychodzą. nie wiem co za upośledzenie ma ta dziewczynka, ale bardzo krzywo chodzi i jeszcze jest to coś umysłowego, jak ta panna wyjdzie z nią przed blok a idzie ktoś znajomy to szybko chowają się do klatki... to jedna z wielu patologii w moim otoczeniu, a jak u was?

Gość gość
chory na schizofrenie debil, który doprowadził rodzine do ruiny,

Gość gość
Na strzeżonym osiedlu patologia z parteru zrobiła sobie furtke w płocie który oddziela ogródek i wchodzą tamtędy. Płot przykrywają ręcznikami i prześcieradłami żeby ich nie było widac jak leżakują

Gość gość
:D:D:D:D