Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jak kobieta chce miec meza to musi miec kase i prace?

Polecane posty

Gość gość
A podobno z milosci ludzie sie pobieraja...

Gość gość
Oczywiście że musi. Facet w odróżnieniu od tego że musi to jeszcze dwa trzy razy bardziej płatną od przeciętnych zarobków faceta czy kobiety! Bez dwóch zdań. Inaczej miłości nie będzie tylko przyjaźń!

Gość gość
Tak i musi utrzymywać jakiegoś dziada z Kafe :D wtedy nie jest materialistyczna k****a :D facetom wolno! Hahaha

Gość gość
Prawda, zgadzam się z tym, praca najważniejsza.

Gość gość
Wow. A ja myslalam ze ludzie pobieraja sie bo sie kochaja i akceptuja wady i zalety oraz ze trwa w biedzie i w dostatku...a nie tylko w dostatku.

Gość gość
Innymi slowy jak chce wyjsc za maz to do malzenstwa mam wniesc mieszkanie lub dom, dobrze platna prace, umiejetnosc gotowania niczym szef kuchni i co jeszcze?

Gość gość
Hop do gory

Gość gość
Badania mówią, że mężczyźni w związkach żyją dłużej, z kobietami jest odwrotnie. Więc bić się o coś co szkodzi jaki to ma sens ?

Gość gość
Hehe mam zarabiac 10 tys bo inaczej bede bez ambicji i zyciowych aspiracji. Jak zarobie - to karierowiczka wojujaca ktora nie ma uczuc i facet jej niepotrzeby. Jak zdobede mieszkanie wybuduje dom, to wspaniale ale i znowu jest ale za co, skad? Pewnie ktos mi dal albo mam dlugi albo z rozwodu. No i w ogole ze smiem szukac kogos majac 42 lata. Tak zle i tak niedobrze to kiedy jest dobrze?

Gość gość
Jak zajmuje sie domem to ze nie ma aspiracji. Jak nie zajmuje sie domem to ze pusta lala. Masakra. Nie da sie dogodzic wiec prawde mowiac leje na to. Od lat i nie mam takich preblemow.