Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czy spotkałyśc na żywo piękną kobietę, która powalała urodą?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy spotkałyśc na żywo piękną kobietę, która powalała urodą? Czy zazdrościcie takim kobietom, podziwiacie, czy są dla Was inspiracją w dbaniu o siebie? Opiszcie swoje przypadki. Mam znajomą, która bez makijażu, chora, w pracy, w sklepie itp zawsze wygląda idealnie, jest piękna.

Gość gość
Teraz jakoś nikt mi nie przychodzi do głowy, może na ulicy z 2 razy w życiu minęłam taką. Dużo ładnych kobiet jest, ale jakoś nikt mi nie zapadł w pamięć. Jedną koleżanką w liceum byłam zafascynowana - ale nie była pięknością, tylko miała ciekawą urodę. Perfekcyjną porcelanową cerę, burzę rudych włosów, prawdziwie niebieskie oczy. Tylko nos miała orli, jasną oprawę oczu, wąskie usta, dość krępa - ale mimo wszystko naprawdę wyglądała niesamowicie ładnie.

Gość gość
Często widzę ładne dziewczyny. Czy zazdroszczę? Nie, ale czuję się gorzej, mam niskie poczucie wartości bo rozstałam się z "miłością mojego życia" i generalnie uważam się za gorszą. Ale wiem, że to źle myślenie, trzeba patrzeć na siebie, dbać o siebie i doceniać swoje walory, chociaż czasami to bardzo trudne zadanie.

Gość gość
Nie Nie zwracam uwagi

Gość gość
Ja tylko na facetow sie gapie

Gość gość
codziennie w lustrze :D, sorry not sorry

Gość gość
Tak.Spotkalam raz i byla to gotka :) Ale byla tak sliczna i idealna,ze zapadla mi w pamiec.Miala oczywiscie porcelanowa karnacje,dlugie kruczoczarne wlosy sciete w szpic,idealny maly zadarty nosek,duze oczy jak u lalki i oczywiscie mocny makijaz :) Stala przy stoisku z kosmetykami i nie moglam sie przestac na nia gapic az spojrzala w moim kierunku (inni ludzie tez sie ogladali ) :) To bylo jakies 16 lat temu ale do dzisiaj sama mam mleczna karnacje i ciemne wlosy tak sie zauroczylam.

Gość gość
Juz nigdy zadna dziewczyna nie zrobila na mnie takiego wrazenia jak ona.

Gość gość
Tak. Miała wielkie piękne oczy miniaturowy nos i idealna cerę. No i włosy. Gapilam się na nią cały czas.

Gość gość
gość dziś Tak. Miała wielkie piękne oczy miniaturowy nos i idealna cerę. No i włosy. Gapilam się na nią cały czas. x Dlaczego sie podszywasz ?

Gość gość
Przepraszam za kogo się niby podszywam? Wypiěrdalac idiotki ze swoją paranoja. Żaden człowiek nie może nic napisać żeby jakaś chora psychicznie idiotka się drugiego dna nie doszukiwala. Żenada.

Dziewczyny, czy spotkałyśc na żywo piękną kobietę, która powalała urodą? x parę koleżanek w szkole i na uczelni, ale raczej z korytarzy. ale częściej kolegów, jednak orientacja emocjonalna jak Bóg chciał zobowiązuje do filtrowania x Czy zazdrościcie takim kobietom, podziwiacie, czy są dla Was inspiracją w dbaniu o siebie? x nie no, to były dziewczyny bardzo zładne, nie zadbane po prostu czy ładnie umalowane. co miałabym się do nich upodobnić, żeby by ć piękna jak one? hehe chyba że chodzi o figurę, to tak, ale o buzię no to każdy ma ryjek jaki ma. na początku znajomości czy tam widzenia pewnie ukłucie zazdrości sie pojawiło no ale co mam zrobić? wyciąć jej twarz i naszyć na swoją? czy to komuś kiedyś zapewniło tulenie fajnego tygrysa?

Gość gość
20:31 idealny maly zadarty nosek x Muszę się zgodzić, że małe noski są piękne, aczkolwiek ja mam nie mały, a w wieku 20 lat wszyscy (!) się za mną oglądali, gdy szłam ulicą. Nawet kobiety. Czasem zdarzało się, że prawie każdy samochód trąbił (mam świadków ;) 100% naturalna ;) To mi wystarczy, nie chodzi o nos, a o całokształt.

Gość gość
gość dziś Niektórzy ludzie nie mogli napatrzeć się na moją twarz.. znaczy to tylko jedno, że: byłam ładna :)Nawet jeśli uroda ta była ulotna, była ogromna. Pamiętam dobrze.;)

Gość gość
Ja tez tu kiedys napisalam,ze czesto mezczyzni nie moga oderwac ode mnie wzroku (bo tak jest),to mi napisali,ze pewnie nie moga w to uwierzyc,ze jestem taka brzydka.. :(

Gość gość
gość dziś Hehe , nie wiem jak w Twoim przypadku (ale chyba wiesz, czy jesteś ładna czy też nie ;) natomiast kierowcy chyba nie trabią na brzydkie dziewczyny :D P.s. swoją drogą nie lubiłam tego.

Gość gość
gość dziś gość dziś Hehe , nie wiem jak w Twoim przypadku (ale chyba wiesz, czy jesteś ładna czy też nie oczko.gif natomiast kierowcy chyba nie trabią na brzydkie dziewczyny smiech.gif P.s. swoją drogą nie lubiłam tego. x Nie no mam lustro i wiem,ze jestem ladna.Tylko chyba nigdy w zyciu zadna kobieta mi tego nie powiedziala.Ale jak jest co skrytykowac to sa pierwsze,ktore sie przyczepia ;) Z facetami z kolei nie mam problemow :) Tylko tu jest pelno sfrustrowanych ludzi i jak dziewczyna osmieli sie w jakimkolwiek kontekscie napisac,ze jest ladna to zostanie zjechana na maksa.

Gość gość
Mnie powiedziała kobieta.. i to nie jedna.:)

Gość gość
gość dziś Wiele też starało się zniszczyć moją opinię, wiele plotkowało strasznie, gdziekolwiek nie poszłam wszyscy, albo prawie znali mnie choć ja nie miałam pojęcia co to za ludzie.. tak było i czasem to było fajne ale w większość bardzo uciążliwe. Z resztą wiele kobiet spiskowało wobec mnie i dalej spiskują. To nie jest normalne :D

Gość gość
Czasami nie trzeba być pięknym by się patrzono, wystarczą ładne oczy i już jest magnes.

Gość gość
Mam ładne oczy :)

Gość gość
Mi ze dwa razy się zdarzyło, że obca kobieta na ulicy czy w tramwaju mi to powiedziała i wiem że to dziwne, ale taki komplement od kobiety bardziej łechce niż od faceta.