Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne kochanki.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jak czujecie się z faktem że Wasz kochanek jest podczas świąt z żoną?

Gość gość
Świetnie. Mam czas dla siebie, a on udaje, że ma szczęśliwą rodzinkę. Po świętach znowu zaczniemy się po kryjomu spotykać na seks.

Gość gość
Ja się z niego śmieje że pojechał udawać grzecznego zięcia :D

Gość gość
Nie mam kochanka

Gość gość
Ponizacie sie Jestescie jak drzewo pod ktorym sikają

Gość gość
Poniża to się żona która ma rogi jak stąd na księżyc a mimo wszystko udaje że w jej małżeństwie jest z***biscie i pozwala na taki stan rzeczy tłumacząc się dobrem rodziny :D to dopiero złoty deszcz.

Gość gość
naprawdę doskwiera wam samotność skoro publicznie obnażacie swój stan......samotne, smutne, wiecznie czekające, ciągle zerkające na telefon, niepewne, zbierające okruszki, tęskniące, obciągające, godzące się na k****a w kiszce stolcowej, i myślące o jego żonie, czy tak samo pieprzy ją jak i was...........drogie samotne kochanki

Gość gość
O anal u pisze tylko Kubuś, z powodu niemożności fizjologicznych do normalnego seksu, nie tylko na tym polu jest poszkodowany ten nasz Kubuś:(;)

Gość gość
Jak mozna zostac kochanka ? Przeciez sie mozna porzygac na sama mysl o innej babie :o

Gość gość
Kubuś lubi przygody.

Gość Rodzynek2018
Będę rodzynkiem w tym damskim towarzystwie. Jestem kochankiem mężatki. Różnie to bywa. Naprawdę różnie.

Gość gość
Wiem że ta wersja lepiej pasuje Ci do twojej sytuacji u światopoglądu ale zapewniam cię że są kobiety które świadomie wybierają sobie na kochanków zajętych mężczyzn bo wiedzą że z racji ich beznadziejnego pożycia seksualnego oraz sytuacji rodzinnej mogą liczyc na z******ty seks i dyskrecję. Nie wszystko jest takie proste jak konstrukcja cepa i nie każda kochanka wzdycha po nocach za jeleniem który rznie glupa w święta przed rodzina a myśli w tym czasie o kochance.

Gość gość
21:30 wiem o tym , ze niektorym to pasuje i swiadomie to robia . Ale to jest oblesne , ze moze sypiac z dwiema . Fuj .

Gość gość
kochanek też znajduje czas na psiochę swojej żony, często nieświadomej, że jej intymna wydzielina trafi do piczki innej. wy jesteście tego świadome a skoro żony są głupie, to co powiedzieć o was.

Gość gość
kochanek też znajduje czas na psiochę swojej żony, często nieświadomej, że jej intymna wydzielina trafi do piczki innej. wy jesteście tego świadome a skoro żony są głupie, to co powiedzieć o was.

Gość gość
Taki brudas ? Nie myje sie ? :(

Gość gość
w bardzo wielu małżeństwach jest normalne pożycie i jest też kochanka, głupota jest sadzić, że nie ma relacji intymnych z żoną. mimo to godzicie się na takiego nic niewartego mężczyznę i na taki upodlający stan

Gość gość
Przecież nikt nie twierdzi że z żoną się nie bzyka. Jakie to ma znaczenie gdy uczucia nie wchodzą w grę?

Gość gość
a mój kochanek****ał się z domu i przyjechał dziś do mnie na 2 godzinki .... i szczerze to śmiać mi się chce z naiwności jego żony ...niektóre kobiety myślą że mają męża na zawsze i przestają o niego dbać a facet zaczyna wtedy szukać innego towarzystwa ...

Gość gość
wydzielina z psiochy nie zależy od mycia, to fizjologiczny stan.

Gość gość
21:52 , ale on sie chyba myje ? :(

Gość gość

Gość gość
gość 21:52 śmieszna jest jego żona, a ty nie?

Gość gość

Gość gość
Zony tez wiedza i przymykaja oko , to jest dopiero despereacja , a po drodze jeszczd multum bab i czesto burdel . Bawcie sie w swoim syfie 🖐️.

Gość gość
niektórych podnieca maczanie kija w piczce jedna po drugiej....wiec nie ma przewagi kochanki nad żoną i odwrotnie, bo obie są wykorzystywane i naiwne

Gość gość
Prawda jest taka , ze jak jest kochanka to rzadziej sie z zona bzyka , a robi to dla niepoznaki i z powodow jej naciskow . Chyba , ze jakis seksoholik / ku*rz to wtedy w obu przypadkach czesto , ale po drodze zalicza tez inne chetne .

Gość gość
Poza ty m niektory " zimnym zonom nie przeszkadza taka rzadkosc " . Jest im to nawet na reke .

Gość gość
mąż im się spuszcza na rękę???

Gość Rodzynek2018
Panie... Musicie sobie tak docinać?