Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudnac do slubu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny masakra..przymierzalam suknie slubne i wygladam po prostu okropnie. kolezanka robila mi zdjecia i wszedzie mam walki, dwie brody..strach myslec, jak beda wygladac zdjecia z kosciola :/ postanowilam zrzucic ile sie da i rozmyslam nad dieta 500 kcal. wiem, ze to moze byc szok dla ciala, ale do slubu pozostaly mi dokladnie 2 miesiace i nie wiem, czy w ogole cos zdaze. jak myslicie? wyeliminowac slodycze, makarony, sol, pieczywo? duzo ruchu, chce skakac na skakance bo kiedys na niej zrucilam w tempie ekspresowym duzo kilogramow.

Gość gość
Moim zdaniem Slimunox to najlepzy środke wspomagający odchudzanie jaki jest oparty na naturalnych składnikach oraz skuteczny w działaniu. Sama przez 3 miesiące stosowania chudłam 12 kg

Gość marcelinaW
Nie rób diety bo jeszcze zemdlejesz podczas ślubu! Lepiej po prostu pij dużo wody, koktajle owocowe i warzywne są super. I Bardzo polecam iqacai na lepszy metabolizm. Ja schudłam 14 kilo, też przed ślubem. Jak jeszcze poćwiczysz to wymodelujesz sylwetkę i będziesz wyglądać pięknie.

Gość beetlegirl
500 kalorii?! Dziewczyno, masakra O.o potrzebna Ci jest zdrowsza dieta, może coś takiego? https://kobietamag.pl/dieta-abs/ w każdym razie dorosła osoba nie może aż tak się głodzić, zemdlejesz w najlepszym przypadku. a potem będziesz miała STRASZNE jojo. Poza tym tak radykalne diety nie powodują szybkiego chudnięcia, bo organizm czuje że nie dostanie prędko jeść i magazynuje kalorie ;)

Gość catthecat
dokladnie, a poza tym idziesz dobrym tropem - słodycze, makaron i chleb do kosza, no i alkohol najlepiej też odstaw :) i ruch :) i wystarczy, parę kilo na pewno zrzucisz.

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Foreverslim.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość gość
Jak na razie na temat Foreverslimu nie mogę powiedzieć złego słowa.Biorę miesiąc ale pierwsze pozytywne zmiany już są.Na razie 5 kg mniej .Mam nadzieję że im dłużej go będę brała tym będzie lepiej.

Gość gość
Odsraw przetworzone jedzenie. Schudniesz kilka koligramow i id razu będziesz wyglądała lepiej

Gość gość
Polecam www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w drodze do wymarzonej sylwetki

Gość Paula090
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na: http://www.igortreneronline.pl

Gość gość
Nie sądziłam że Slimunox jest taki skuteczny nie spodziewałam się takich efektów.Na żadnej diecie nie udało mi się schudnąć tyle ile przez niecały miesiąc na tych tabletkach.Dla mnie to efekt jest piorunujący.

Gość gość
Dzięki temu że przez całą kurację trzymałam się zaleceń udało mi się na Foreverslimie schudnąć 14 kg.O efekt jo-jo też nie musiałam się martwić bo miałam pewność żę dam radę utrzymać wagę.

Gość gość Eliza 23
W moim przypadku efekt dało zastosowanie Foreverslim. Spróbuj. moim zdaniem warto