Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważne: jakie biura podróży polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Takie, którym ufacie, na których można polegać i które spełniają obietnice co do punktu. Nawet dla klientów, którzy nie płacą kroci.;)

Gość gość
Nie macie opinii?

Gość gość
Januszex Travel.

Gość takbylo
Ja mogę polecić 'Lwów Nocą', organizują wyjazdy do Lwowa, właściciel bardzo miły, zawsze podpowie, wyjazdy zarówno imprezowe jak i z nastawieniem na zwiedzanie, w sumie wszystko zależy od tego co chcesz robić

Gość gość
tanie biuro może w każdej chwili zbankrutować i jak masz budżet na Pcim, chcesz koczować pod chmurką albo na lotnisku to kupuj tanie dziadostwo, kto ci broni? Liczą się tylko Itaka, Rainbow, Tui i Neckermann, może jeszcze Wezyr, z resztą może być różnie ☺

Gość gość
Najważniejsza rzecz - nie patrz tylko na cenę. Zwróć też uwagę na to, co biuro oferuje. Przeczytaj dokładnie umowę. Uważaj na mniej znane biura,bez renomy, bo w przypadku takich istnieje większe prawdopodobieństwo robienia jakichś kantów. Poczytaj opinie. Poczytaj jak wygląda wycieczka. Trzymam się tego zawsze i nigdy nie miałam problemów z biurami. A ostatnio jeżdżę z Rainbow i generalnie polecam, na razie 2 wypoczynki i jedna objazdówka z tym biurem, wszystko na plus, sama oceń czy to dużo czy mało żeby polegać na mojej opinii.

Gość katuniaa
Zgadzam się, zobacz opinie w internetach, ludzie maja to do siebie, że jesli coś się nie podoba to sie tym dziela ;) dlatego ja jestem za dzieleniem się obiema stronami opinii i na pewno to zrobię, jak wróce z tegorocznej objazdówki "Magiczne poludnie" po Maroko, bo to bedzie moj pierwszy wyjazd z akurat tym biurem - Rainbow.

Gość gość
I grecos jeszcze

Gość gość
Ja ogarniam sobie zazwyczaj wyjazd na wypoczynek samemu, a z biur korzystam z czarterów, ale jeśli chodzi o objazdówki to zazwyczaj z biurem. katuniaa zazdroszcze ci tego Magicznego Południa, ja byłam na Cesarskich Miastach i na kolejny rzut miało iść właśnie południe, ale zaszłam w ciążę, więc siłą rzeczy zmiana planów :)

Gość Rygwałka
Byłam na obu, dla mnie Magiczne Południe lepsze, ze względu na większość dzikość i więcej natury, co uwielbiam. A najlepiej połączyć obie w jednym rzucie jak ktoś ma czas i pieniądze.

Gość gość
Cesarskie Miasta lepsze

Gość mihalla
Czyli trzeba pojechać na oba, aby miec pełen pogląd :D

Gość Signite
Coral Travel- Mają bardzo dobre oferty podróży za granicę. Korzystałam już niejeden raz i za każdym razem byłam zadowolona z wyboru hotelu jak i również z rezydenta ;) https://www.coraltravel.pl

Gość fela

Wszystkie z certyfikatem rzetelnej firmy.