Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krystian322

Wyjazd do Malmo

Polecane posty

Witam , jestem Krystian i mam 18 lat. Moi rodzice mają plan przeprowadzić się do Malmo , jak tam jest ? czy te miasto jest duże ? Jak tam jest z cenami ? drożej niż w Polsce ? I oczywiście ilu tam jest Polaków ? Mój tata jest informatykiem a mama pracuje w banku. Czy będzie dla nich problem z znalezieniem pracy ? Jeszcze nie patrzyłem jak tam jest w tym malmo , nie czytałem nic więc myślę , że mi pomożecie :) Aa i zapomniałem dodać że przeprowadzam się najprawdopodobniej za miesiąc do dzielnicy '' Rogensard '' czy jakoś tak. Bardzo proszę o rozpisanie mi tego miasta i tego miejsca gdzie jadę . Dziękuję :)

Gość Fiut  nastroszony
współczuje poczytaj co tam robi ciapate ścierwo będziesz sie z domu bał wyjść

Gość gość
To stolica emigrantow w szwecji. Najgorsze i najniebezpieczniejsze miasto.

Gość gość
nie odpisujcie bo to troll :P

Sprawdziłem co tam sie dzieje i faktycznie nie jest za ciekawie. Ale czy to w całym Malmo tak jest ? czy tylko w tej dzielnicy ? Weszłem sobie na google maps i troche pochodziłem po tym Rosengard i nie było aż tak dużo tych smieci arabskich. Po za tym przecież w tym Rosengard też żyją Szwedzki i jakoś nic im nie jest, myślę , że troche media przesadzają z tym Malmo. Dużo Szwedów mi pisało , że to spokojne miasto i że czasem sie zdarza jakaś bójka no i są gwałty. Możecie się rozpisać trochę bardziej na ten temat ? I nie nie jestem trollem.