Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi sie...kuzyn.wk*****a mnie to niesamowicie...pomocy ;(

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi sie...kuzyn.wk*****a mnie to niesamowicie...pomocy ;(

Gość gość
Dalam taki dlugi post i mi ucielo :/ eh .Podziele na kilka czesci zeby nie stracic calosci. No wiec mam kuzyna starszego o pare lat. Od zawsze go lubilam, ale w wieku nastoletnim po prostu sie zauroczylam jak w kazdym innym chlopaku. Jak mialam 10 lat wyjechalam z rodzicami za granice.Nie widzielismy sie 3 lata az do wakacji. Spedzalismy je razem, on byl u nas 2 miesiace. Po wyjezdzie czy raczej juz w trakcie czulam sie jak otumaniona. Nikomu o tym nie mowilam bo sie wstydzilam.Za rok ja pojechalam do nich.W miedzyczasie mielismy kontakt internetowy caly czas. Szukalam chlopaka podobnego do niego,ciagle myslalam

Gość gość
mialam zamiar napisac cala historie ale jednak nie chce mi sie...w skrocie powiem tylko ze kontakt mielismy szarpany...probowalam zapomniec wiec go zrywalam. Na darmo. Po wielu latach wciaz to samo uczucie i teraz jest jeszcze gorzej bo jestem sama i mam sporo czasu na rozmyslania.Kiedy siedzi obok mam ochote go przytulac i nie tylko.Najgorsze ze on jest dla mnie taki mily,to chyba podsyca te uczucia. Co za matnia....

Gość gość
ja żałuję że się wycofałam ,tzn nie żałuję bo mam świetnego mojego już ,ale kuzyna mogłam jednak zjeść , ale tez się tak bałam rodziny i innych bzdetów ,teraz jestem stara prawie i dziś bym to olała wszystko te wszystkie c***y i religijne bzdety

Gość gość
ale u Ciebie to odwzajemnione uczucie? platoniczne czy cos sie zadzialo?? opowiedz troche wiecej jak mozesz :)

Gość gość
odwzajemnione nie tylko platoniczne