Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dervan007

Co mam robić?

Polecane posty

Gość Dervan007

Moja sytuacja jest dla mnie mega ciężka. Mianowicie jestem z żoną 1,5 roku po ślubie, od jakiegoś czasu nam się nie układało najlepiej ale starałem się to ratować jak mogłem. Kwiaty, wycieczki itp. Kilka miesięcy temu żona powiedziała abym sie wyprowadzil na jakis czas, to nam pomoze - mieszkamy z jej rodzicami. Wynajalem kawalerke, zamieszkalem sam, prawie sie nie wydywalismy. Po 4 tygodniach od wyprowadzki powiedziala mi ze zostala zgwalcona, bylo mi ciezko. Nastepne dwa tygodnie pozniej ze jest w ciazy. Nie moglo to byc moje dziecko bo od dawna nie sypiamy. Powiedzialem ze wychowamy je razem, zaakceptuje to. Ona powiedziala wszystkim o ciazy. Bylo ciezko ale cieszylem sie. Jest w 5 miesiacu i powiedziala mi ze mnie zdradzila i chyba kocha tego z kim ma dziecko. A my jesteśmy/bylismy para ponad 8 lat. Zalamalem sie :(

Gość gość
Bajkopisarz

Gość Dervan007
Więc napisz, jaki miałbym sens pisać tą "bajkę"?

Gość gość
p********z głupoty

Gość gość
Dervan007 dziś ja rozumiem tą otoczkę zakochania ale no kurna typie nie sypia z tobą kobieta i tak dalej to po co z nią byłeś nie ograniam cię typie

Gość gość
Dervan007 dziś ja rozumiem że miłość i tak dalej , ale nie masz zasad widzę i nie rozmawiałeś z nią wcale ja jestem z żoną 13 lat i każdego dnia uprawiam seks albo samo nawet go ona zaczyna , tylko trzeba dbać o siebie jak ja ćwiczę kulturystkę ponad 15 lat więc wiesz , jak się obijałeś i nic nie robiłeś i jej nie pociągałeś dziwisz się że straciłeś w jej oczach ? możliwe że się mylę to powiedz szczegóły jaka ona była w związku a jaki ty temperament i tak dalej to jest ważne ludzie seks omijają a on jest najważniejszy w związku jak go nie ma to są depresje frustracje a w końcu idziemy w ramiona innej osoby taka prawda

Gość gość
Co masz zrobić? Rozwwiedź się jak najszybciej, szkoda życia. Koniecznie rozwód z orzeczeniem jej winy, masz wszystkie asy w rękawie. Jeśli będziesz miękki i rozwód bez orzeczenia, ta dziwa ma prawo podać cię o alimenty NA SIEBIE nawet będąc już rozwódką i żyjąc z gachem na kocią łapę. Poza tym dziecko zostało poczęte, gdy wasze małżeństwo nadal trwa i zdaje się, że według prawa to twoje dziecko,’więc też masz powinności info do sprawdzenia). Laska perfidnie wykopała cię z chaty, zrobiła pole do usnucia bajeczki o gwałcie - a ty, rogacz naiwny, będziesz utrzymywał ją i dziecko nie wiadomo jak długo po rozwodzie,’jeśli od razu nienuporządkujesz tych spraw. Ona może przez kilka lat po rozwodzi siedzieć cicho i znienacka po iluś latach podać cię o alimenty na siebie, jeżeli nie będzie orzeczenia o jej winie. Byłeś ślepy i głupi, więcej nie bądź taki! Trzym się, stary.

Gość Dervan007
Jedna osoba ktora potraktowala mnie normalnie. Mega szkoda mi tych 8 lat. Ale z rozwod z jej winy to dobry pomysl. Masakra, myslalem ze te swieta nas zbliza do siebie a tu taki strzal w ryja :/

Gość Dervan007
A co do kolegi wyżej to chodzę regularnie na siłownię, basen, biegam - szczególnie że odkąd mieszkam sam, mogę wtedy o wszystkim zapomnieć. Więc spokojnie, nie jestem żadnym tlusciochem ani nic z tych rzeczy. Pozdro

Gość gość
a ja jjem płatki z mlekiem. P********e