Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni żenią się z braku laku

Polecane posty

Gość mikolaj_04
Bez przesady, zależy jaki facet. Pewnie niektórzy faktycznie tak mają, że nie mają wielkich wymagań i po prostu mogą się z kimś ożenić, aby po prostu mieć to z głowy. Jednak to są wyjątki, normalny facet, tak jak i kobieta, ma swoje oczekiwania, swoje wymagania i poważnie podchodzi do tematu małżeństwa. Byłem kiedyś w związku z kobietą, która po kilku latach nalegała na ślub, jednak ja nie czułem tego, wiedziałem, że małżeństwo to poważny krok, a skoro nie byłem na to gotowy, to nie chciałem tego robić tylko "dla niej". Bo prędzej czy później wyszłoby to na niekorzyść dla nas obojga. I wyszło na to, że miałem rację. W końcu się rozstaliśmy, głównie właśnie z tego powodu, jednak ja po jakimś czasie poznałem swoją miłość na mydwoje, ona w pracy i teraz oboje jesteśmy w szczęśliwych małżeństwach. I powiem Ci, że w drugim związku nie miałem w ogóle problemu z wzięciem ślubu, po prostu czułem się gotowy na ślub z tą kobietą. I teraz nadal utrzymujemy ze sobą kontakt, oboje uważamy, że rozstanie wyszło nam na dobre. A jakby podchodził do tego, tak jak twierdzisz, że z braku laku się ożenię, to już dawno mógłbym być mężem tamtej dziewczyny, jednak pewnie nie bylibyśmy szczęśliwi, a na pewno nie tak, jak obecnie.

Gość gość
Hehe, chyba z nadmiaru laku :)

Gość gość
Do szmaty sprzed dwóch postów: Zapomniałaś napisać,że zostawiłaś po sobie kompletny burdel na którego sprzątniecie potrzeba znacznie więcej czasu.Poza tym wy baby zostawiacie wszędzie chlew,począwszy od kibli a kończywszy na restauracjach bo ,,to nie mój obowiązek sprzątać tego".Więc tak się nie sapcie,k***wki.

Gość gość
Ulppp