Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża po poronienieniu

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Czy jest szansa, że zaraz po poronieniu samoistnym można zajść w ciążę nie czekając do następnego okresu? Czy któraś z Was tak miała?

Gość gość
jest szansa, tylko to musisz potwiedzić u lekarza ze wszystko się już wyczysciło i jest ok

Gość gość
Jest szansa.

Gość gość
Lekarz potwierdził że organizm dobrze się oczyscil. Z fizycznego pkt widzenia wszystko jest ok. W takim razie mam nadzieję ze sie uda.

Gość gość
Pocieszyl mnie ten temat. W poniedziałek idę do mojej gin. Póki co kazała się zabezpieczać. Nie wiem co zamierza robić. Stwierdziła, że przygotujemy się do następnej ciąży...może zapisze mi cos co ma pomóc utrzymać następną ciążę...

Gość gość
A ile czasu minęło od poronienia?

Gość gość
Minęło niewiele ponad 3 tyg. od poronienia. Ciężko jest patrzeć na kobiety w ciazy czy z małymi dziećmi. Ten instynkt macierzyński jest teraz bardzo wyczuwalny. Bardziej niż kiedykolwiek.

Gość gość
7:49 to zawiść a nie instynkt :-O kobieta z instynktem rozczulaja widok małych dzieci, mam w ciazy etc. Ochlon. Bo źle zaczynasz z obsesja i zawiscia. Nie obrażaj się.

Gość gość
Ja jestem 4 tygodnie od zabiegu i czekam na miesiaczke. Jednak chciałabym żeby nie przyszła bo pragnę mieć dziecko.

mi po łyżeczkowaniu lekarz zalecił " poczekanie" z następną ciąża ok 6 m-cy aby organizm doszedł do siebie...

Gość gość
Nie uważam że jestem zawistna. Mam już dzieci a to poronienie po prostu spowodowało u mnie nadmiar emocji. Sam lekarz powiedzial ze to naturalna sytuacja po poronieniu.