Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serio wierzycie, że ciasna pochwa to sekret udanego seksu?

Polecane posty

Gość gość

Pytam po przeczytaniu tematu o cesarkach. Ze zdziwieniem czytałam, jak to kobiety zrobiły sobie cc na życzenie, żeby i im, i facetowi było lepiej w łóżku. Wy chyba podczas seksu leżycie jak kłody i dlatego wydaje wam się, że jedyne co kobieta może zaoferować mężczyźnie w łóżku, to ciasna cipka. Miałam dwie cesarki z przyczyn medycznych, ale w życiu nie dałabym się pociąć tylko po to, żeby facet miał lepszy seks. Już nie mówiąc o tym, że w życiu nie urodziłabym dziecka mężczyźnie, dla którego jestem warta tyle, co moja wagina. I naprawdę nie trzeba mieć szparki jak szesnastolatka, żeby stosunek był udany dla obojga.

Gość gość
lepsza ciasna dupka

Gość gość
A to dziecko rodzi się facetowi??? Inaczej byś mówiła jak byś siłami natury rodziła uwierz

Gość gość
trudno powiedziec ja taką mam i zawsze mieli fioła na moim punkcie ale mam tez wszystko inne wiec nie wiem

Gość gość
gość dziś Oczywiście, ze nie rodzi się facetowi. Chodziło mi o zrobienie sobie dziecka z takim człowiekiem. To taki zwrot tylko. A o porodzie też coś wiem. Rodziłam 15 godzin zanim zrobiono mi cesarkę ze względu na słabnące tętno dziecka.

Gość gość
Nie mam zdania , wprawdzie rodzilam tylko raz sn ale mam pochwe i srom normalny , zycie seksualne bardzo udane , maz zadowolony , ja zadowolona a juz mamy 17 lat malzenstwa za soba , ale moj maz to ogolnie fajny facet

Gość gość
ja miałam cc dla dla wygody i zeby tez było ciasno ;)

Gość gość
ja tez cc bo wolałam unikac ewentualnych konsekwencji sn. wiem, ze nie zawsze jest zle po naturalnym porodzie, ale wole dmuchac na zimne. jak ktos chce to niech sobie rodzi naturalnie.

Gość gość
19.55 ja rodziłam sn i zgadzam się z autorką. Zresztą w tamtym wątku pisze glownie jedna dziewczyna, która słucha chamskich tekstów facetów z którymi pracuje i wydaje jej sie, że wszyscy faceci myślą tylko penisem.