Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwy osiemnastolatek

18 urodziny bez znajomych

Polecane posty

Witam. Chciałbym się zapytać co według was mogę zrobić w 18 urodziny bez znajomych ... gdyż ich po prostu nie mam. 18-stke mam za 2 tygodnie a kompletny brak pomysłów co mogę robić, gdzie mogę pójść ... Dodam że żyję w małym miasteczku więc możliwości ograniczone.

Gość gość
Pfff...... ja nigdzie nie robiłam bo nie było u mnie kasy w domu i nie miałam fajnej paczki znajomych a po trzecie miałam masę kompleksów i problemów.

Gość gość
Ja tak samo

Nie chodzi mi o imprezę na 20 osób, nie chodzi mi nawet o imprezę na 5 osób. Chodzi mi o to co mogę robić w ten dzień, gdzie pójść aby potem nikt w szkole mi nie powiedział haha 18 i siedział w domu grał w gry ...

W szkole mam znajomych na cześć i zamienienie paru słów na przerwie czasami. Po szkole nie mam nikogo :(

Gość gość
Teraz mam 16 a i tak nie mam nikogo :( pewnie 18 też spedze sama albo po prostu zaproś ludzi ze swojej klasy do pabu postaw im drinki :) zobaczysz że przyjdą

Gość gość
To jak z tobą praktycznie nikt nie gada to skąd wiedzą że będziesz mieć 18" i pewnie nikt o nic nie zapyta, a jak zapytają to powiedz że kuzynka ze znajomymi zabrali cię gdzieś albo byli u ciebie i już.

Gość gość
Pewna osoba wie kiedy mam i na pewno nie zapomni i przypomni reszcie a reszta będzie wiedzieć z facebooka.

Gość gość
No to albo puszczasz wymysloną ściemę, albo wyrwij się na kilka godzin do miasta: kino, piwko w pubie, cokolwiek byle czas zleciał

Gość gość
Wyjedź gdzieś jeśli masz kasę.